Τι ισχύει με τους τρεις γκαρντ του ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com : Χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Λαύριο, στον πρώτο αγώνα των Play offs, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Παλατάκι.
Πηγή: inpaok.com
Τι ισχύει με τους τρεις γκαρντ του ΠΑΟΚ

Ο έμπειρος γκαρντ του Δικεφάλου ταλαιπωρείται από γανστρεντερίτιδα, κάτι που ανέφερε ο Σούλης Μαρκόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα.

Όσον αφορά τον Νέιθαν Σόμπι, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ενώ κι ο αστράγαλος του γύρισε κατά την διάρκεια μιας πρόσφατης προπόνησης, ήταν καταπληκτικός κόντρα στο Λαύριο, πετυχαίνοντας 15 πόντους.

Τέλος, όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Αντώνης Κόνιαρης ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις περισσότερες προπονήσεις του τελευταίου διαστήματος. Παρ’ όλα αυτά και ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής έδωσε κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση.

Πάντως, ενόψει του δευτέρου αγώνα της πρώτης φάσης των Play offs που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22/4) στην Αττική, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση των τριών παικτών, ωστόσο καλύτερη εικόνα θα υπάρξει, μετά την προπόνηση της Πέμπτης (20/4).

Διαβάστε ακόμη...