Φήμες για Λούκας και Ντέπορ

Από paok24.com: Ο Λούκας Πέρεθ μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να έκανε την μεταγραφή των ονείρων του στην Άρσεναλ, αλλά από ότι φαίνεται δεν κύλησαν όλα ρόδινα στην καριέρα του στο Λονδίνο.
Πηγή: paok24.com
Φήμες για Λούκας και Ντέπορ

Μετά την περσινή επιτυχημένη του χρονιά στην Ντεποτίβο Λα Κορούνια ο Λούκας Πέρεθ πήρε τον δρόμο για την Αγγλία και την Άρσεναλ με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ (με τον ΠΑΟΚ να έχει το 30% της μεταπώλησης του παίκτη). Τελικά η καριέρα του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην ταλαιπωρημένη Άρσεναλ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Με δύο τραυματισμούς ελάχιστες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μπει από τον Ιανουάριο στη λίστα των παικτών για δανεισμό από τον Αλσατό τεχνικό. Εν τέλει όμως καμία κίνηση δεν προχώρησε προς οριστική λύση δανεισμού, όπως ήθελαν οι "κανονιέρηδες" και έτσι η παρουσία του Λούκας περιορίστηκε σε συμμετοχές στο κύπελλο Αγγλίας και σε μερικές σαν αλλαγή στο πρωτάθλημα.

Πλέον η κουβέντα για δανεισμό μεγαλώνει κι άλλο στο νησί με την πόρτα της Ντέπορ να μένει πάντα ανοικτή σε μία τέτοια προοπτική. Απλά όπως και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, έτσι και τώρα οι Ισπανοι της Γαλικίας τονίζουν ότι δεν διαθέτουν κάποιο μεγάλο ποσό για την αγορά του παίκτη, μιας και η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν το επιτρέπει.

Αυτό που μένει είναι να δούμε την τελική κατάληξη του Ισπανού μεσοεπιθετικού με την πάγια τακτική του να μην μπορεί να στεριώσει σε καμία ομάδα με την οποία αγωνίζεται για πάνω από μία ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν. Άλλωστε αυτό που διαμηνύει και ο ίδιος ο παίκτης είναι ότι θέλει να βρεθεί σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να μπει επιτέλους στις κλήσεις της Εθνικής Ισπανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας του 2018.

Διαβάστε ακόμη...