Το συμβόλαιο σε ανήλικο τερματοφύλακα

Από sentragoal.gr: Η στήλη σας μεταφέρει πληροφορίες από την πιάτσα των agents...
Πηγή: sentragoal.gr
Το συμβόλαιο σε ανήλικο τερματοφύλακα

Και ξεκινάμε από τον ανήλικο τερματοφύλακα που ο ΠΑΟΚ χρύσωσε για να μην τον χάσει, με συμβόλαιο που προβλέπει αποδοχές υψηλότερες από εκείνες των περισσότερων γκολκίπερ της Super league (για παράδειγμα ακόμη και από τους Ανέστη, Βλαχοδήμο).

Ο Μάριος Σιαπάνης είναι ο τρίτος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο φύλακας άγγελος της ομάδας U20 αλλά και της εθνικής Νέων. Κίπερ με προσωπικότητα, αντίληψη, σωστές τοποθετήσεις, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και για παιχνίδι από πίσω, παρότι δεν είναι το πρώτο μπόι για τη θέση (1,87μ.).

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 18 του χρόνια και μπορεί να βρίσκεται στη σκιά των Γλύκου, Μπρκιτς αλλά έχει ήδη φτιάξει καλό όνομα στην... ευρωπαϊκή πιάτσα των σκάουτ μέσω βασικά των εμφανίσεών του στις μικρές εθνικές ομάδες. Ακόμη και στο πρόσφατο τουρνουά που έγινε στην Ολλανδία για την πρόκριση στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων, ήταν μέσα στους 3 - 4 Ελληνες διεθνείς που «σκάναραν» οι ανιχνευτές ταλέντων από διάφορες ομάδες.

Οπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η στήλη, ο Δικέφαλος του Βορρά το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση 700.000 ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήθελε τον Σιαπάνη για τη δεύτερη ομάδα της. Μάλιστα τον Δεκέμβριο είχε ενδιαφερθεί για αυτόν η Μίντλεσμπρο ενώ η πλευρά του 17χρονου Κατερινιώτη πορτιέρο... κλωτσούσε τότε στις προτάσεις του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Μπροστά, λοιπόν, στον κίνδυνο να χαθεί ο Σιαπάνης και πόσω μάλλον να καταλήξει στον Ολυμπιακό (είναι από τις... υποθέσεις εργασίας που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, λόγω του ότι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς), του έκαναν μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου υπέγραψε συμβόλαιο μόλις 2 χρόνων, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ. Την ίδια μέρα, ίδιας διάρκειας αλλά υψηλότερων αποδοχών από τον Αχιλλέα Πούγγουρα...

Διαβάστε ακόμη...