Μία απώλεια με Πλατανιά

Από paok24.com : Εσωτερική αλλαγή ή διαφοροποίηση πλάνου;
Πηγή: paok24.com
Μία απώλεια με Πλατανιά

O ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή στα Χανιά (19:00) κόντρα στον Πλατανιά, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» θέλει στους δύο αγώνες που απομένουν να εξασφαλίσει το μάξιμουμ των πόντων που του αναλογούν, στην προσπάθεια του να αυξήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα με το οποίο θα ξεκινήσει τα φετινά πλέι οφ, παρακολουθώντας παράλληλα και τις εξελίξεις στην υπόθεση τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς να έχει στη διάθεση του έναν βασικό ποδοσφαιριστή του, τον Μαρίν Λέοβατς.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον αγώνα στα Χανιά, αλλά και από την επόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα στην Τούμπα(30/04, 19:00), προκειμένου να... καθαρίσει ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Σταδιακά και όσο πλησιάζει η κυριακάτικη αναμέτρηση ο Ίβιτς θα ανοίγει ολοένα και περισσότερα τα... χαρτιά του, σχετικά με τα αγωνιστικά του πλάνου κι εκεί θα φανεί πως θα καλύψει το κενό του Λέοβατς, πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει δύο επιλογές, είτε να χρησιμοποιήσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του Λέοβατς χωρίς να πειράξει την τετράδα του στην άμυνα, είτε να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό της ομάδας του, επιλέγοντας τριάδα στα μετόπισθεν.

Μένει να φανεί πως σκέφτεται ο Ίβιτς να καλύψει αυτή την απώλεια, με το θετικό για τον ΠΑΟΚ εκτός από το γεγονός ότι ο Λέοβατς θα είναι «καθαρός» στα πλέι οφ να είναι πως ο Κροάτης θα είναι πιο... φρέσκος και στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (27/04, 19:00).

Διαβάστε ακόμη...