«Πρέπει να δοθεί όνομα για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!»

Από metrosport.gr : Ο Στράτος Σιμόπουλος μίλησε για το θέμα της ονοματοδοσίας στις σήραγγες των Τεμπών στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
«Πρέπει να δοθεί όνομα για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!»

Για την υπόθεση της ονοματοδοσίας στις σήραγγες των Τεμπών μίλησε ο Στράτος Σιμόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο κ. Σιμόπουλος υποστήριξε ότι όλη η ονοματοδοσία είναι λανθασμένη καθώς δόθηκαν ονόματα του παρελθόντος που μπορεί να ξύνουν πληγές και δεν σκέφτηκαν να δοθούν ονόματα για να τιμήσουν τις ζωές που χάθηκαν στο συγκεκριμένο δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Διαφώνησα από την αρχή πάνω σε αυτό το θέμα και για το δρόμο για την Πάτρα και για τα Τέμπη γιατί μπήκαν ονόματα του παρελθόντος. Είναι πράγματα με τα οποία διαφωνώ, γιατί δεν θυμίζουν μόνο πράγματα αλλά ξύνουν και πληγές. Άκουσα τον πατέρα Πορφύριο και συμφωνώ μαζί του. Να δοθεί, δηλαδή, στη γέφυρα κάποιο όνομα για τα παιδιά που χάθηκαν εκεί. Ας έβαζαν κάτι άλλο εάν δεν ήθελαν να βάλουν το ΠΑΟΚ. Στη γέφυρα θα μπορούσε να είναι κάτι ανάλογο. Είναι σωστή η σκέψη του πατέρα Πορφύριου. Το πρόβλημα είναι γενικά η ονοματοδοσία που δόθηκε. Όλη η ονοματοδοσία είναι λάθος. Είναι μια πολύ μεγάλη γέφυρα σηματοδοτεί στην είσοδο και την έξοδο στα Τέμπη και μπορεί να δοθεί αυτή η λύση».

Διαβάστε ακόμη...