«Αφαίρεση εννιά βαθμών για τον Ολυμπιακό» (audio)

Από metrosport.gr: Έχει έρθει η ώρα να πληρώσει ο Ολυμπιακός για την 20ετή δικτατορία του σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Αφαίρεση εννιά βαθμών για τον Ολυμπιακό» (audio)

Ο γνωστός δικηγόρος υποστήριξε ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση εννιά και όχι έξι βαθμών, αφού είναι υπότροπος.

Επιπλέον, τόνισε ότι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ μπορούν και οφείλουν να κινηθούν εναντίον του για να δείξουν την πίεση που ασκεί ο υπόλοιπος κόσμος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη δίωξη που ασκήθηκε στον Ολυμπιακό: «Εάν οι γνωστές άγνωστες σκοτεινές δυνάμεις που έχουν επιβάλει τη δικτατορία του Ολυμπιακού εδώ και μία 20ετία στο ποδόσφαιρο και στα όργανα του ποδοσφαίρου καταφέρουν να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση 9 βαθμών ο Ολυμπιακός. Είναι το ανώτατο όριο που ορίζεται από τον νόμο. Προβλέπεται η αφαίρεση έξι βαθμών από το νόμο και είναι και υπότροπος και έτσι μπορεί να φτάσει η ποινή στο ανώτατο όριο.

Επί 20 χρόνια έχουμε Ολυμπιακή δικτατορία και εάν αυτή συνεχίσει να υπάρχει και στα εξουσιοδοτημένα όργανα τότε καήκαμε. Να ανοίξουμε τα γήπεδα να μπούμε μέσα τα αρνάκια να βοσκήσουν γιατί δεν κάνει να παίζεις ποδόσφαιρο. Νομικά το θέμα δεν αντέχει σε εξέταση. Κοιτάξτε τι πάθαμε εμείς σε ήσσονος σημασίας επεισόδια στην Τούμπα».

Για τα παράπονα του Ολυμπιακού: «Μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Συμπάσχω στη μεγάλη αδικία που συντελείται φέτος κατά του Ολυμπιακού. Που έχουν συνωμοτήσει όλοι κατά του κοσμήματος αυτού του ελληνικού ποδοσφαίρου, της αξιοπρέπειας, της ισοτιμίας, αυτού του υπέρλαμπρου άστρου που λέγεται Ολυμπιακός. Κλαίω για την καταστροφή. Δεν αντέχει σε σοβαρή αντιμετώπιση αυτό».

Για την επιλογή της ΑΕΚ να μην κινηθεί κατά του Ολυμπιακού: «Από το νόμο αυτές οι διατάξεις μπορούν να καθοριστούν ως κανόνες δημοσίας τάξεως. Όμως στο αθλητικό δίκαιο μπορεί να παρέμβει με δικό της δικόγραφο. Και ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταθέσει υπόμνημα. Έτσι και αλλιώς και αυτά διώκονται. Ας ασκηθούν γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την πίεση που ασκεί ο υπόλοιπος κόσμος απέναντι στην Ολυμπιακή δικτατορία. Λένε ότι καλά ολόκληρος ΠΑΟΚ θα αρκεστεί να πάρει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά; Να υπενθυμίσω πόσες φορές έχει πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά ο Ολυμπιακός; Επειδή υπάρχει και έντιμη μερίδα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού που θα πληρώσει για αυτά τα 20 χρόνια. Υπάρχει υγιές κομμάτι που αγανακτούσαν με τη βρωμιά. Είναι αναγκαίο ο Ολυμπιακός να αρχίσει να πληρώνει όχι παρανόμως ούτε εκδικητικά αλλά σύμφωνα με τους νόμους της ισονομίας».

Ακούστε όσα είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...