Περιμένει με το... δάχτυλο στη σκανδάλη ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Το «κατηγορώ» σε βάρος του Ολυμπιακού από τον εισαγγελέα περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να αποφασίσουν την κίνησή τους.
Πηγή: metrosport.gr
Περιμένει με το... δάχτυλο στη σκανδάλη ο ΠΑΟΚ

Το metrosport.gr ανέφερε σε προηγούμενο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πως ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμο φάκελο, τον οποίο είναι διατεθειμένος να καταθέσει στις αρμόδιες αρχές, αναφορικά με τα αίσχη που έγιναν στο Καραϊσκάκη, στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ουσιαστικά οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου βρίσκονται με το δάχτυλο στην σκανδάλη καθώς περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις, έτσι όπως αυτές θα δρομολογηθούν από τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν την Τρίτη (18/04) με νόημα, πως μόλις γίνει γνωστό το κατηγορητήριο και ποια ακριβώς αδικήματα θα χρεώσει στον επίσημο Ολυμπιακό ο αρμόδιος εισαγγελέας, τότε θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Είναι όμως δεδομένο πως στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις και δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους, αφού πρώτα μελετήσουν το κατηγορητήριο που θα ανακοινωθεί από τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...