«Πέτυχα τρία γκολ και ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής»

Από metrosport.gr: Για την κίνηση του Γιώργου Γκοδόλια να συγκεντρώσει τους βετεράνους του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μίλησε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Πέτυχα τρία γκολ και ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου έπλεξε το εγκώμιο του γνωστού ιατρού τονίζοντας ότι ένιωσε ποδοσφαιριστής, ένιωσε μικρό παιδί όταν πέτυχε τρία γκολ στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την συνάντηση με τον Γκοδόλια: «Κάθε δεύτερη μέρα ο Γκοδόλιας φιλοξενεί άτομα οικεία και φίλους στο μέρος της καταγωγής του. Χθες φιλοξένησε την ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Μας φιλοξένησε στο σπίτι του, καθίσαμε, φάγαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, πήγαμε στο χωριό για τον αγώνα ανάμεσα στους βετεράνους του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Μας φιλοξένησε έπειτα και σε ταβέρνα, φάγαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά».

Για τον γιατρό Γκοδόλια: «Αρκετοί παίκτες από τη δεκαετία του 90 ήταν υπό την εποπτεία του και αναλάμβανε και αφιλοκερδώς να τους χειρουργήσει και να τους αποκαταστήσει για να συνεχίσουν. Πολλοί ποδοσφαιριστές, γνωστά ονόματα της Βόρειας Μακεδονίας και της Ξάνθης, από όλα τα σπορ ήταν υπό την εποπτεία του. Είναι ο γιατρός των εθνικών ομάδων, έχει φέρει καινοτομίες ως προς τα πρωτόκολλα των εθνικών ομάδων. Θέλει να ξέρει τα πάντα για τους παίκτες της Εθνικής. Έχει κάνει μόνο καλό γιατί είναι ένας πάρα πολύ καλός γιατρός. Εδώ και πολλά χρόνια έχει δική του κλινική στη Γερμανία όπου περνά χιλιάδες κόσμος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί κόσμο και να του παρέχει τα πάντα».

Για τα τρία γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι: «Είμαι σε φοβερή κατάσταση. Μέχρι και τον Ιούνιο έχουμε πολλές εκδηλώσεις εμείς οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ. Νιώθουμε και εμείς μικροί ποδοσφαιριστές. Χθες έβαλα τρία. Ένιωσα ποδοσφαιριστής, ένιωσα μικρός».

Διαβάστε ακόμη...