«Μπορείτε να το κάνετε ξανά»

Από metrosport.gr : Στο Αρτέμιο Φράνκι και σε έναν αγώνα δίχως αύριο ο ΠΑΟΚ είχε πανηγυρίσει τη νίκη και το ίδιο θέλει να κάνει και στις 27 Απριλίου απέναντι στον ΠAO
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορείτε να το κάνετε ξανά»

Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό του την περασμένη Τετάρτη χάνοντας με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στις 27 Απριλίου στην κατάμεστη Τούμπα καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου στις 6 Μάη. Πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία του Βλάνταν Ιβιτς (και αφού μεσολαβεί ο σημαντικός αγώνας με τον Πλατανιά) στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ γίνεται μια προσπάθεια και ψυχολογικής ανασύνταξης ώστε οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν στην ανατροπή.

Και αν ο Γιώργος Σαββίδης θυμήθηκε την επική ανατροπή του 1985 όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 της Λεωφόρου με το 4-0 στην Τούμπα και το πολύ πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι ο Δικέφαλος στα δύσκολα και στα ματς χωρίς αύριο τα έχει καταφέρει. Ηθελε τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα και εν συνεχεία μια ακόμη απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «32» του Europa και το κατάφερε. «Μπορείτε να το κάνετε ξανά» είναι τα λόγια των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα προς τους παίκτες και αυτό το ψυχολογικό «ντοπάρισμα» θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Σημαντική παράμετρος και η παρουσία του ετοιμοπόλεμου Πρίγιοβιτς αλλά και το ότι πέρα του Μυστακίδη όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς.

Διαβάστε ακόμη...