«Θα λύσει τα χέρια του Ίβιτς ο Πρίγιοβιτς» (audio)

Από metrosport.gr: Η επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι ένα ευχάριστο όπλο που θα λύσει τα χέρια του Ίβιτς σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Μήτογλου στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Θα λύσει τα χέρια του Ίβιτς ο Πρίγιοβιτς» (audio)

Απαντώντας στο ερώτημα εάν θα διάλεγε τον Πρίγιοβιτς ή τον Αθανασιάδη για την κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου τόνισε ότι θα πρέπει να ελεγχθεί η ετοιμότητα και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε παίκτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του Πρίγιοβιτς: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί μετά από έναν τραυματισμό ο παίκτης χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί, να βρει τα πατήματα του, τη φυσική του κατάσταση, να έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Αφού έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα θα είναι ένα ευχάριστο όπλο που θα λύσει τα χέρια του Ίβιτς. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί το 2-0 είναι ένα δύσκολο σκορ».

Για τον εάν θα τον επηρεάσει ψυχολογικά ο τραυματισμός του: «Όταν τραυματίζεται ένας παίκτης δεν είναι ευχάριστο πρώτον για τον ίδιο και μετά για την ομάδα. Εάν βάλει στο μυαλό του ότι μπορεί να το επηρεάσει μια φάση ή διάφορα πράγματα, δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Θα πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος για να δώσεις το 100%. Είναι μεγάλη αυτοθυσία αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο το αγωνιστικό κομμάτι για τον παίκτη αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, να μπει στο παιχνίδι και να βρει την ψυχολογία και εάν του βγουν και οι φάσεις θα μπορεί να έχει και καλό τελείωμα».

Για τον εάν θα χρησιμοποιούσε τον Πρίγιοβιτς ή τον Αθανασιάδη: «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτή την ερώτηση. Θεωρώ όμως ότι εάν ήμουν προπονητής θα κοίταζα μέσα από τις προπονήσεις την κατάσταση και την ετοιμότητα.

Αυτόν που είναι πιο έτοιμος και πιο καλά προετοιμασμένος θα έβαζα. Δε θα ρίσκαρα να τον βάλω και να δω εάν θα μου βγει. Εκεί θα έκανα λάθος επιλογή. Από την προετοιμασία αυτών των ημερών θα ξέρω τι στοιχεία μου δίνει ο ένας, τι πράγματα μου βγάζει ο άλλος και θα έκρινα την ετοιμότητα και ποιος θα μπορούσε να μου βγάλει το καλύτερο.

Αυτό λέει η λογική. Δεν μπορείς να ρισκάρεις. Το γκολ δεν έρχεται από έναν επιθετικό αλλά από όλη την ομάδα και συχνά η ομάδα χάνει επειδή δέχεται ένα γκολ. 'Ολη η ομάδα θα βοηθήσει για να κερδίσει το παιχνίδι αυτό».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...