Πρόβα τζενεράλε για Πρίγιοβιτς ο αγώνας με τον Πλατανιά

Από metrosport.gr: Ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σέρβο φορ προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: metrosport.gr
Πρόβα τζενεράλε για Πρίγιοβιτς ο αγώνας με τον Πλατανιά

Κάτι παραπάνω από σημαντικός είναι ο προσεχής αγώνας για τον ΠΑΟΚ στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά (23/04, 19:00).

Πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και η παράμετρος που αφορά τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος έσπασε όλα τα ρεκόρ και επέστρεψε μετά το κάταγμα κλείδας πολύ νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα που τον ήθελε να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι τουλάχιστον εβδομάδες. Βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα της Λεωφόρου, ένα μήνα μόλις μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση που έκανε και είναι δεδομένο ότι θα ηγηθεί στις 27 Απριλίου της ασπρόμαυρης επίθεσης για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Το ματς όμως που προηγείται, αυτό στα Χανιά, είναι η προσωπική πρόβα τζενεράλε για τον Σέρβο φορ.

Και αυτό γιατί θα έχει την ευκαιρία αφενός να πάρει στα πόδια του λεπτά συμμετοχής βρίσκοντας ρυθμό αλλά κυρίως να αποβάλλει τον όποιο φόβο του έχει δημιουργήσει ο τραυματισμός του. Θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μπαλιές στον αέρα απέναντι στους αντιπάλους, κάτι που συνέβαινε μόνο στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Για αυτό και ο Βλάνταν Ιβιτς δεν τον χρησιμοποίησε στον ημιτελικό, αφού θέλησε να του δώσει μια εβδομάδα επιπλέον προπονήσεων ώστε να είναι ακόμη πιο έτοιμος την Κυριακή στο ματς απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Από ιατρικής άποψης ο παίκτης είναι έτοιμος και έτσι θέλει πριν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο της κατάμεστης Τούμπας το απόγευμα της 27ης Απριλίου, να έχει στα πόδια του ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος. Και αν φυσικά καταφέρει να σκοράρει στα Χανιά, τα... ψυχολογικά «μπόνους» θα είναι πολλαπλάσια ενόψει της μητέρας των μαχών που ακολουθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...