Στην Αθήνα χωρίς Στάροβιτς ο ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Δύο μέρες πριν από τον τρίτο κρίσιμο ημιτελικό έφθασε στην Αθήνα χωρίς τον Σάσα Στάροβιτς η αποστολή του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς με τον αέρα του 2-0 και με ανεβασμένη την ψυχολογία από την τελευταία νίκη που συνοδεύτηκε με την καλύτερη φετινή εμφάνιση, έφθασαν μια μέρα νωρίτερα στην Αθήνα προκειμένου να εγκλιματιστούν ακόμη καλύτερα. 
Πηγή: novasports.gr
Στην Αθήνα χωρίς Στάροβιτς ο ΠΑΟΚ

Δύο μέρες πριν από τον τρίτο κρίσιμο ημιτελικό έφθασε στην Αθήνα χωρίς τον Σάσα Στάροβιτς η αποστολή του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς με τον αέρα του 2-0 και με ανεβασμένη την ψυχολογία από την τελευταία νίκη που συνοδεύτηκε με την καλύτερη φετινή εμφάνιση, έφθασαν μια μέρα νωρίτερα στην Αθήνα προκειμένου να εγκλιματιστούν ακόμη καλύτερα.

Στην αποστολή των πρωταθλητών δεν βρίσκεται ο Σέρβος Σάσα Στάροβιτς ο οποίος από την Μεγάλη Τετάρτη βρίσκεται για θεραπείες στον αυχένα στη Δράμα στο Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του expert Κυριάκου Χατζηκοσμίδη ο οποίος στο παρελθόν έχει θεραπεύσει σε χρόνο ρεκόρ τους διεθνείς Τζούριτς, Πετρέα, Φιλίποφ και Ανδρεάδη. Ο Στάροβιτς πάσχει από αυχενογενή ίλιγγο και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος όσο γίνεται πιο γρήγορα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδεύσει την Τρίτη για Αθήνα για να είναι έστω στον πάγκο στο ματς της Τετάρτης.

Σε περίπτωση που ο Στάροβιτς δεν μπορέσει να ταξιδεύσει, θα επιστρατευτεί μόνο για το ματς της Παρασκευής, αν βέβαια ο ΠΑΟΚ χάσει τον 3ο ημιτελικό. Οι πρωταθλητές θα προπονηθούν αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Γλυφάδας και την Τετάρτη το πρωί θα ξεμουδιάσουν στην Κυψέλη. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό μετά τις δύο πρώτες νίκες επί του πάντα επικίνδυνου Παναθηναϊκού με τους παίκτες του Ελγκέτα να βγάζουν στο γήπεδο τον χαρακτήρα πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ λιγόστεψε τα λάθη στο σέρβις, πήρε άσσους και έπαιξε πολύ καλά στο μπλοκ-άμυνα, στοιχεία για τα οποία δουλεύει ο κόουτς των πρωταθλητών καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτό που περιμένουν πάντως στις τάξεις του "δικεφάλου" είναι η εμφάνιση του δεύτερου ημιτελικού να έχει συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...