Γκάφα των Άγγλων με απαλλαγή Μαρινάκη (pic)

Από sdna.gr: Οι Άγγλοι δημοσίευσαν και αναπαρήγαγαν την είδηση για την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότινγχαμ Φόρεστ, αλλά υπέπεσαν σε... γκάφα.
Πηγή: sdna.gr
Γκάφα των Άγγλων με απαλλαγή Μαρινάκη (pic)

Την αρχή έκανε η «Nottingham Post» που το Σάββατο ανέφερε ότι ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες η πώληση του αγγλικού συλλόγου στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας σημείωνε ότι ότι η συμφωνία για τη μεταβίβαση έχει ήδη ολοκληρωθεί, με την έγκριση της Football League να είναι το τελευταίο «εμπόδιο» που απομένει πριν τις επίσημες ανακοινώσεις του deal.

Υπέπεσε, ωστόσο, σε γκάφα και έτσι... παρέσυρε και άλλες εφημερίδες, όπως για παράδειγμα τη «Mirror», αναφέροντας ότι «ο Έλληνας μεγιστάνας έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για συμμετοχή σε στήσιμο αγώνων στην πατρίδα του».

Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει καθώς ο εισαγγελέας εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος έχει προτείνει την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και άλλα κακουργήματα, συνολικά τέσσερα, ενώ έχει ζητήσει επίσης και την προφυλάκισή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σχετικά με το πέμπτο κακούργημα που βάρυνε τον κ.Μαρινάκη που ήταν και το πλέον σημαντικό, αυτό της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο δεν αποδείχτηκε η συμμετοχή του.

Ίσως αυτό να... μπέρδεψε τους Άγγλους...

Διαβάστε ακόμη...