Σε αναζήτηση ομάδας ο Μπερμπάτοφ

Από sentragoal.gr: Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξομολογήθηκε σε αγγλικό μέσο ότι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πως δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Πηγή: sentragoal.gr
Σε αναζήτηση ομάδας ο Μπερμπάτοφ

Οι συζητήσεις του Βούλγαρου με τη Σάντερλαντ ναυάγησαν, όμως ο 36χρονος επιθετικός δεν το βάζει κάτω και θέλει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, παρότι η τελευταία του ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι.

Ο Μπερμπάτοφ ευελπιστεί να βρει ομάδα στην Αγγλία, στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία με τις φανέλες των Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θέλω να παίξω και για να είμαι ειλικρινής, βρισκόμουν σε συζητήσεις με μερικούς μάνατζερ, ακόμη και με τη Σάντερλαντ αλλά στο τέλος δεν έγινε κάτι», αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν τον ενδιέφερε η προοπτική της Σάντερλαντ με τον ίδιο να παραδέχεται: «Φυσικά, στην ηλικία που είμαι, το μόνο που με νοιάζει είναι το ποδόσφαιρο. Απλά θέλω να παίξω λίγο ακόμη, ένα ακόμη παιχνίδι ή έναν ακόμη χρόνο, να απολαύσω το ποδόσφαιρο, το γήπεδο, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς, όμως όπως είπα, τελικά δεν προχώρησε κάτι».

Ο Μπερμπάτοφ πέρασε 4 χρόνια στο Μάντσεστερ φορώντας τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, με την οποία σημείωσε 49 τέρματα σε 108 εμφανίσεις. Τώρα έχει επιστρέψει σε αυτήν προκειμένου να προπονείται και να διατηρεί τη φόρμα του και περιμένει μια πρόταση από κάποιον αγγλικό σύλλογο.

«Η Premier League είναι το μέρος που κάθε παίκτης θέλει να έρθει και να παίξει. Όταν έχεις αποτελέσει μέλος της για μεγάλο διάστημα όπως εγώ, πετυχαίνοντας γκολ και παίρνοντας πρωταθλήματα, είναι κάτι που θες να κάνεις ξανά».

Διαβάστε ακόμη...