Ο… killer επιστρέφει!

Από inpaok: O τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ώμο, στέρησε από τον ΠΑΟΚ ένα υπερπολύτιμο επιθετικό όπλο, με τον Σέρβο επιθετικό του Δικεφάλου να μένει εκτός για τέσσερα ματς.
Πηγή: inpaok.com
Ο… killer επιστρέφει!

Ο 26χρονος επιθετικός στις 15 Μαρτίου, έπεσε άτσαλα στην προπόνηση των «ασπρόμαυρων», με αποτέλεσμα να… παγώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Η διάγνωση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για κάταγμα κλείδας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μιλούν για διάστημα απουσίας 1,5 με 2 μήνων.

Ο Πρίγιοβιτς ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, πείσμωσε για την ατυχία του, έθεσε στόχο την γρήγορη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Στο περιβάλλον του άλλωστε έλεγε χαρακτηριστικά πως «θα σπάσει και αυτό το ρεκόρ».

Η αποθεραπεία στον πληγωμένο του ώμο, ξεκινά άμεσα. Ο Σέρβος επιθετικός δουλεύει… σκληρά, έχει θέσει τον στόχο του και θέλει να τον πετύχει. Ο ώμος του γίνεται ολοένα και καλύτερα και αρχίζει σιγά, σιγά να μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων.

Ο Πρίγιοβιτς ανατρέποντας όλα τα δεδομένα και σπάζοντας κάθε ρεκόρ αποθεραπείας, θέτει εαυτόν στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, μόλις 30 μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο υψηλόσωμος… killer του ΠΑΟΚ, μετράει πλέον αντίστροφα για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιστροφή που στον ΠΑΟΚ την περιμένουν με ανυπομονησία, άλλωστε τα 7 γκολ σε 10 ματς, είναι ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα για τον «Ζλάταν της Τούμπας». Στον Δικέφαλο περιμένουν το επιθετικό τους όπλο να είναι έτοιμο, ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και την έναρξη των play off…

Διαβάστε ακόμη...