Η Τούμπα έχει… νέο Φαραώ!

Από inpaok: Ο Αμρ Ουάρντα αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ ως μία επένδυση για το μέλλον και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.
Πηγή: inpaok.com
Η Τούμπα έχει… νέο Φαραώ!

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων» είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του, αφού δεν περίμεναν πως ο 23χρονος εξτρεμ θα είχε αυτή την απόδοση στον Δικέφαλο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει μεγάλες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές της.

Ο Ουάρντα έχει φορέσει 9 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει στα 614 λεπτά που έχει αγωνιστεί να μοιράσει τρεις ασίστ και να κάνει 11 κλεψίματα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που το θέλει διακαώς.

Άλλωστε, αν κάποιος παρατηρήσει το παιχνίδι του θα διακρίνει πως παίρνει πάνω του αρκετά μακρινά σουτ και πολλές ατομικές προσπάθειες, έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Αυτό που έχει κάνει θετική εντύπωση στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων» είναι το γεγονός πως ο Ουάρντα δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στην ομάδα και… κόλλησε αμέσως με τους νέους του συμπαίκτες.

Πάντως, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τονίζουν πως πρέπει να βελτιώσει την τακτική του σκέψη μέσα στον αγωνιστικό χώρο αν θέλει να εξελιχθεί και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...