Ένας γύρος χωρίς «διπλό»!

Από paok24.com: H πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο, ήρθε οριστικά για τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική, με τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το γεγονός ότι δεν κέρδισε ούτε μία φορά εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο, δείχνει και τη γενικότερα προβληματική σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ένας γύρος χωρίς «διπλό»!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την κανονική περίοδο και η κακή εικόνα του, σε εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίστηκε. Ουσιαστικά, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, ξέχασαν πως είναι να νικούν μακριά από το Παλατάκι εντός συνόρων (στην Ευρώπη υπήρχαν οι νίκες σε Βέντσπιλς και Βελιγράδι), καθώς η τελευταία τους νίκη, ήταν στην Αμαλιάδα επί του Κόροιβου με 80-82 στις… 26 Δεκεμβρίου.

Από τότε, άλλαξε ο χρόνος, πέρασε ένα γύρος και ένα παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να κερδίσει εκτός έδρας. Αναλυτικά τα αποτελέσματά του, μακριά από το Παλατάκι στο δεύτερο γύρο:

Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ 73-68
Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ 88-79
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 77-71
Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ 73-70
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 84-59
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 102-58

Μάλιστα, η φετινή συγκομιδή με τέσσερις νίκες και επτά ήττες, είναι η δεύτερη χειρότερη του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Η πρώτη είναι το 1-12 της σεζόν 2011-2012.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ εκπληρώσει το χρέος του και ξεπεράσει το εμπόδιο του Λαυρίου στην πρώτη φάση, θα πρέπει να «σπάσει» την έδρα του Αρη. Μια έδρα, που είναι από τις λίγες που έχει κερδίσει μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...