Η πρώτη φορά είναι και η πιο γλυκιά!

Από paok24.com : Το έψαχνε, το ήθελε, το πέτυχε, το χάρηκε
Πηγή: paok24.com
Η πρώτη φορά είναι και η πιο γλυκιά!

"Δεν έχω σκοράρει ποτέ, αλλά θα βάλω γκολ με τον ΠΑΟΚ να το ξέρεις!", έλεγε ο Χοσέ Κάνιας λίγους μήνες πριν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα FORZA.

Και ο Ισπανός το είπε και το έκανε! Ότι δεν κατάφερε με τις προηγούμενες του ομάδες, στην Ισπανία και την Αγγλία,, το έκανε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα.

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κάνιας με ωραίο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για τον "Δικέφαλο", πανηγυρίζοντας έξαλλα το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα μαζί με τους συμπαίκτες του. Ένα γκολ που ήταν εξαιρετικά αφιερωμένο...

Όσο το χάρηκε ο Ισπανός, άλλο τόσο το χάρηκαν και τα αγαπημένα του πρόσωπα, με την μητέρα του να καμαρώνει για το πρώτο γκολ του γιου της, ψάχνοντας παντού το σχετικό βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες του πανηγυρισμού, όπως και ο αδερφός του, Χεσούς, που το περίμενε πως και πως, κάτι που είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο PAOK24:

"Θα ήθελα φυσικά πολύ να έρθω στην Τούμπα και να τον δω να παίζει από κοντά. Ελπίζω όταν θα έρθω να τον δω, να είναι η μέρα που θα σκοράρει το πρώτο του γκολ στην καριέρα του. Άλλωστε, να ξέρεις εγώ του έμαθα όσα ξέρει (γελάει). Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, να είσαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα γελάσει πολύ, το περιμένω, γιατί το έχουμε συζητήσει, θα είναι κάτι το ξεχωριστό!".

 

Διαβάστε ακόμη...