Ο καλός, ο... τρελός και ο άτυχος

Από paok24.com : Το μέχρι τώρα... ταμείο των νεοαποκτηθέντων Πρίγιοβιτς, Ουάρντα και Ενρίκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ο καλός, ο... τρελός και ο άτυχος

Πλην του Λάζαρου Λάμπρου, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε τρεις προσθήκες κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Πρίγιοβιτς - Ουάρντα και Ενρίκε να έχουν δώσει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής.

Aleksandar The Great...

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν (σ.σ. και είναι) μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Κουλούρης έδειχνε "μπλοκαρισμένος" και η απόκτηση του Πρίγιοβιτς ήταν μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ που είχε πληρώσει ήδη ακριβά την επιλογή να μην κινηθεί για επιθετικό από το καλοκαίρι.

Ο... Ζλάταν των φτωχών προκαλεί ενθουσιασμό με το "καλημέρα", του αρκεί μια επαφή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει την υπόθεση - γκολ να μοιάζει αρκετά εύκολη.

Σε εφτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τουτέστιν 572 αγωνιστικά λεπτά, ο Πρίγιοβιτς κατέγραψε πέντε γκολ και μία ασίστ. Δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές πέτυχε και στο κύπελλο, ενώ αν δεν είχε σταθεί εξαιρετικά άτυχος με τον τραυματισμό στον ώμο του, τότε θα μιλούσαμε για την πιο... εκκωφαντική μεταγραφή του Δικεφάλου.

Κοίτα που ήρθες...

Η περίπτωση του Αμρ Ουάρντα δεν ήταν άγνωστη. Με καταγωγή από την Αίγυπτο και παραστάσεις από τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει το παζλ του φετινού ρόστερ με έναν ποδοσφαιριστή που δίνει νέα πνοή μεσοεπιθετικά. Στην καλή του μέρα μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα του και να μοιράσει σωστά το παιχνίδι.

Η επίθεση του ΠΑΟΚ θα περάσει από τα πόδια του ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα μετράει ήδη τρεις ασίστ ενώ έχει πάρει "γεύση" σε Κύπελλο και Europa League. Δείχνει υπερβολικά... ορεξάτος να πετύχει και να αποδείξει πράγματα, ξεχωρίζει για την διάθεσή του, ωστόσο, δεν λειτουργεί πάντα υπέρ του. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται εκτός από το ταλέντο και το μυαλό για να εξελιχθείς σε έναν παίκτη που θα αφήσεις το στίγμα σου.

Ο... γρίφος Ενρίκε

Η ιδιοσυγκρασία, το... στυλάκι και η τρέλα που έδειξε πως διαθέτει φάνηκε πως θα ταιριάξουν... γάντι στον ΠΑΟΚ.

Τρία γκολ, δύο ασίστ σε εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα δεν μοιάζει άσχημος υπολογισμός για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει και καλύτερα νούμερα αν ήταν ελαφρώς πιο συγκεντρωμένος όταν βρίσκεται μέτωπο με την εστία.

Ωστόσο, η δουλειά που κάνει στο δημιουργικό κομμάτι και το πρέσινγκ ψηλά μάλλον του δίνουν άφεση αμαρτιών από τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος τα έχει περισσότερο με την αμυντική συμπεριφορά του παίκτη του, που αποδεικνύει πως Βραζιλία και άμυνα δεν πάνε μαζί, ακόμη και αν πίσω του καραδοκεί ο συμπατριώτης του, Λεονάρντο Μάτος.

Διαβάστε ακόμη...