Το «δαχτυλίδι της φωτιάς»! (vids)

Από gazzetta.gr : Η Ανάσταση γιορτάζεται παραδοσιακά με αλόγιστη χρήση βεγγαλικών και κροτίδων!
Πηγή: gazzetta.gr
Το «δαχτυλίδι της φωτιάς»! (vids)

Στον ΠΑΟΚ γιόρτασαν τέτοιες μέρες πριν 3 χρόνια, τη δική τους... Ανάσταση με ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα, που έγραψε τη δική του ιστορία, μεγεθύνοντας το μύθο της Τούμπας.

Το ο Gazzetta Weekend γυρίζει πίσω στο Πάσχα του 2014 και επαναφέρει στη μνήμη σας το μοναδικό «pyroshow» των οπαδών του «Δικεφάλου», στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το εκπληκτικό θέαμα με «το δαχτυλίδι της φωτιάς», που μάγεψε τον όλον πλανήτη, και έκανε την Τούμπα να φαίνεται από το... φεγγάρι, ψηφίστηκε ως το καλύτερο του 2014!

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη, εκείνο το απόγευμα, όταν η Τούμπα πήρε (στην κυριολεξία) φωτιά! Οι εικόνες έκαναν το «γύρο του κόσμου» και μέχρι σήμερα αποτελούν σημείο αναφοράς. Περισσότερα από 6.000 καπνογόνα και πυρσοί, μέρος της... υπερπαραγωγής από την ασπρόμαυρη κερκίδα, δημιούργησαν άκρως εντυπωσιακές εικόνες, που καταγράφηκαν σε εκατοντάδες βίντεο, που «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο..

Η πυρακτωμένη Τούμπα, αποτελούσε «πρώτο θέμα» συζήτησης, ήταν το ίδιο ματς στο οποίο ο πάγκος των φιλοξενούμενων γέμισε... γαύρους, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση (1-0 με το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη) στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Το βίντεο του PAOK TV, που εκείνη την ημέρα χρησιμοποίησε drone για την κάλυψη του αγώνα, με τίτλο «Η Φλεγόμενη Τούμπα από ψηλά», έχει πάνω από 300.000 (305.280 για την ακρίβεια) προβολές, ενώ ένα δεύτερο βίντεο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με την παρακάμερα του ημιτελικού, έχει αγγίξει τις 400.000 προβολές.

Τα νούμερα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά σε οπαδικές ιστοσελίδες, ελληνικές και ξένες, όπως η το «Ultras World», που μάλιστα εκείνη την εβδομάδα (14/4-20/4) κατέταξε την ατμόσφαιρα της Τούμπας ως Νο1 σ' ολόκληρο τον κόσμο! Οι προβολές ανέρχονται σε 1.698.780!

Υπάρχουν, επίσης, πολλά ακόμη βίντεο με εικόνες από την πυρακτωμένη Τούμπα. Εικόνες εκτός γηπέδου, από πολυκατοικίες και σπίτια που είχαν οπτική επαφή με το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...