Δεν γυρίζουν πίσω!

inpaok.com    Ο ΠΑΟΚ μετά από τις μεταγραφικές περιόδου του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου έχει μείνει με μόλις μία κενή θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.
Πηγή: inpaok.com
Δεν γυρίζουν πίσω!

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του Δικεφάλου ανήκουν οι Λέο Μάτος, Πέντρο Ενρίκε, Αμρ Ουάρντα και Εβγέν Σάχοφ, με κοινό παρανομαστή των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, να είναι το ότι κανείς τους δεν είναι κάτοχος διαβατηρίου χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θυμίζουμε πως ο κανονισμός τονίζει πως κάθε σύλλογος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League επιτρέπεται να έχει στο ρόστερ του πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι αναμένεται να έχει πρόβλημα στις θέσεις των ξένων, καθώς οι Ζάιρο και Φακούντο Περέιρα που αγωνίζονται ως δανεικοί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Κολόν Σάντα Φε δεν διαθέτουν διαβατήριο ευρωπαϊκής χώρας και έτσι οι «ασπρόμαυροι» θα φτάσουν τους έξι μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Πάντως, οι δύο παίκτες που αναφέρθηκαν παραπάνω σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του INPAOK δύσκολα θα παραμείνουν στον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν.

Για τον Ζάιρο η γνώμη των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως ναι μεν είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά όχι για το επίπεδο του Δικεφάλου.

Μάλιστα τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει επαφές με ομάδες που θα αποτελέσουν τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του 24χρονου στράικερ.

Όσον αφορά τον Περέιρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Αργεντίνος είναι μεν ένας ποιοτικός παίκτης, αλλά το το γυαλί ανάμεσα στον παίκτη και τον Δικέφαλο έχει… ραγίσει.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει δείξει την επιθυμία του να παραμείνει στην Αργεντινή και έτσι κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται είτε να πωληθεί, είτα να δανειστεί εκ νέου σε ομάδα της πατρίδας του.

Διαβάστε ακόμη...