Έρχονται κυρώσεις και από την Πολιτεία για τον Ολυμπιακό!

Από sdna: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ζητήσει τις Εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ για το ματς στο Καραϊσκάκη ώστε να επιβάλλει κυρώσεις στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Έρχονται κυρώσεις και από την Πολιτεία για τον Ολυμπιακό!

 Τα θλιβερά περιστατικά βίας μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου της Μεγάλης Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με την διπλή επίθεση οπαδών των γηπεδούχων (στα αποδυτήρια του γηπέδου και στον χώρο VIP, όπως αναφέρει σαφώς η Έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.) στις αστυνομικές δυνάμεις και τον τραυματισμό τεσσάρων οργάνων της τάξης δεν πέρασαν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» και σχημάτισε προσωπική γνώμη για τα όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο κ. Βασιλειάδης έχει ζητήσει από την Μεγάλη Παρασκευή τις Εκθέσεις της Αστυνομίας και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας για το συμβάν, προκειμένου να τις μελετήσει και να επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον νέο Αθλητικό Νόμο (του Σταύρου Κοντονή). Μάλιστα, ειδικά η Έκθεση της ΔΕΑΒ και το τι έχει καταγραφεί από την πλευρά των ανθρώπων της για τις εικόνες ντροπής και βίας στο Φάληρο μετά το τέλος του ημιτελικού, κάτι το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα στο φως της δημοσιότητας, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2015-16, επί θητείας του προκατόχου του Γιώργου Βασιλειάδη, κ. Κοντονή, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης είχε πέσει βαρύς σε περιπτώσεις εκτεταμένων επεισοδίων σε ελληνικά γήπεδα, με τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να τιμωρούνται με μεγάλα διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι είχαν πληρώσει επιπλέον 90.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ με απόφαση του διαιτητή Ανδρέα Παππά, τον Νοέμβριο του 2015 και οι Θεσσαλονικείς 40.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα του Europa League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διαβάστε ακόμη...