Παραμένει ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ν’ Ντόι (video)

Από metrosport.gr: Το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου με την Ανζέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωσή του.
Πηγή: metrosport.gr
Παραμένει ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ν’ Ντόι (video)

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Γαλλικής Ανζέ, ο Σέιχ Ν' Ντόι εξακολουθεί και βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, κυρίως για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον παίκτη.

Ο Ν' Ντόι είχε απασχολήσει έντονα τον Δικέφαλο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς ο Λούμπος Μίχελ είχε κάνει κρούση στον αθλητικό διευθυντή της Ανζέ, τον Ολιβιέ Πικέ, όπως είχε αποκαλύψει στις αρχές Ιανουαρίου η γαλλική εφημερίδα Ouest France και ζητούσε (τότε) να μάθει τις απαιτήσεις της Ανζέ για την παραχώρηση του παίκτη. Οι απαιτήσεις της Ανζέ (1,5 εκατ.) κρίθηκαν υπερβολικές και ο ΠΑΟΚ δεν επέμεινε για έναν βασικό λόγο. Το συμβόλαιο του Ν' Ντόι τελειώνει τον Ιούνιο και παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει με την Ανζέ, δεν προέκυψε σημείο συμφωνίας. Επομένως ο ικανότατος Σενεγαλέζος που αγωνίζεται ως box to box καλύπτει σε πρώτη φάση τις απαιτήσεις.

Βεβαίως στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους επιτελείς του Δικεφάλου, αναφέρθηκε πως η ηλικία του παίκτη (είναι 30 ετών) δεν είναι η ιδανικότερη για παίκτη στις θέσεις που θέλουν να φέρουν. Προτιμούν περισσότερο έναν 26χρονο ή 27χρονο. Όμως, το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Οι απολαβές του στην Ανζέ δεν ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ εφόσον το αποφασίσει, κάλλιστα καλύπτει τον Σενεγαλέζο υψηλόσωμο άσο.

Διαβάστε ακόμη...