Τρεις και ... έξι για το τέλος ...

Από novasports.gr: Η διακοπή του πρωταθλήματος για το Αγιο Πάσχα είναι ουσιαστικά η τελευταία σημαντική ανάσα που λαμβάνουν οι άνθρωποι των ομάδων κι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν αποτελεί εξαίρεση.
Πηγή: novasports.gr
Τρεις και ... έξι για το τέλος ...

Δυόμιση ημέρες ξεκούρασης κι αποφόρτισης, ψυχικής και σωματικής, πριν την επιστροφή τους τη Δευτέρα του Πάσχα στην καθημερινότητα των προπονήσεων για την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον επίλογο – κι αυτής – της σεζόν με τη διαδικασία των πλέι οφ, αν ο δικέφαλος του βορρά δεν τερματίσει πρώτος.

Κατά συνέπεια, η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου και τη διεξαγωγή της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερλιγκ, σύμφωνα με την οποία ο «Δικέφαλος» θα δοκιμαστεί στα Χανιά, κόντρα στον δυσκολοκατάβλητο Πλατανιά. Αγώνας για τον οποίο η προετοιμασία κι η διαχείρισή του θα πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με την αμέσως επόμενη αγωνιστική δοκιμασία του Βλάνταν Ιβιτς και των ποδοσφαιριστών του, αφού την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας θα λάβει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός με αντίπαλο τους «πράσινους», έπειτα το 2-0 της Λεωφόρου. Η αυλαία της κανονικής περιόδου θα πέσει στο «σπίτι» του Π.Α.Ο.Κ. όπου την Κυριακή 30 Απριλίου και πάλι στις 19.00 θα υποδεχτούν την Κέρκυρα.

Αλλη μια ... συστοιχία αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τις πολλές που έχουν βιώσει φέτος στην ομάδα, μόνον που μοιάζει ως απόλυτα απαιτητική. Κατά συνέπεια υπάρχει η εμπειρία κι η γνώση για το πώς πρέπει να τη διαχειριστούν στο σύνολό της. Σ' επίπεδο απουσιών, τα επιπόλαια προβλήματα τραυματισμών που απασχολούν Κάνιας και Σάκχοφ δεν απασχολούν ουσιαστικά, αφήνοντας στο απουσιολόγιο μόνο του το όνομα του μεγάλου άτυχου, Γιάννη Μυστακίδη. Σ' ότι αφορά το θέμα των καρτών, η πλέον ... επικίνδυνη περίπτωση είναι του Μαρίν Λέοβατς με τον Κροάτη να έχει συμπληρώσει τρεις, μια πριν από την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα η συνέχεια θα είναι τα πλέι οφ. Εξι αγώνες σε διάστημα δυο εβδομάδων, με αγώνες Κυριακή - Τετάρτη, με τη συμμετοχή – πέραν του Π.Α.Ο.Κ. – του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού κι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου την Α.Ε.Κ.

Διαβάστε ακόμη...