Στην Έκθεση του παρατηρητή η επίθεση στον Λασκαράκη!

Από sdna.gr: Μπροστά σε τεράστιο κίνδυνο βρίσκεται πλέον και με τη... βούλα ο Ολυμπιακός. Μετά τις Εκθέσεις Αστυνομίας - διαιτητών, καταγράφεται στην Έκθεση του παρατηρητή «επίθεση στον β´ παρατηρητή». Η επίθεση σε «αξιωματούχο του αγώνα», σύμφωνα με τον κανονισμό, επισύρει ποινή αφαίρεσης βαθμών... 
Πηγή: sdna.gr
Στην Έκθεση του παρατηρητή η επίθεση στον Λασκαράκη!

Επίθεση στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ δέχθηκε ο δεύτερος παρατηρητής αγώνα, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στην Έκθεση του παρατηρητή αγώνα αναφέρεται το συμβάν. Η επίθεση συνέβη επειδή ο κ. Λασκαράκης είναι από αντιπολιτευόμενη Ένωση και λόγω της σχέσης του με τον Αχιλλέα Μπέο.

Επίσης, αναφέρεται ότι στη φυσούνα επιχειρήθηκε να εμποδίσουν τους διαιτητές να φτάσουν στα αποδυτήρια και αυτό προκάλεσε την επέμβαση των ΜΑΤ. Οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Ο πρώτος παρατηρητής του αγώνα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας, Θεμιστοκλής Βαλσαμής.

Το SDNA είχε μεταφέρει στους αναγνώστες του νωρίτερα σήμερα τις δύο Εκθέσεις της Αστυνομίας για τα επεισόδια στα αποδυτήρια και στον χώρο VIP του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς και τις πολύ σοβαρές ποινές τις οποίες αντιμετωπίζει πλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ (1-2).

Διαβάστε ακόμη...