Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία

Από paok24.com: Για άλλη μία φορά οι …επιστήμονες έδρασαν και αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ περιμένει να συμπληρωθεί το παζλ για να δει αν υπάρχουν περιθώρια να κινηθεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία

Οι εντολές που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την ηγεσία, είναι να μη πέσει τίποτα κάτω και να αναλυθούν όλα τα δεδομένα των όσων συνέβησαν εχθές στο Καραϊσκάκη, μετά το τέλος του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή, τα γνωστά στοιχεία είναι η έκθεση του διαιτητή Παπαπέτρου και της αστυνομίας. Εννοείται πως ο διαιτητής που βρισκόταν υπό πίεση την στιγμή που συντάχθηκε το φύλλο αγώνα, μπορεί να προχωρήσει και σε συμπληρωματική έκθεση που θα αναφέρει περισσότερα στοιχεία για τα όσα έγιναν εναντίον του ιδίου και των συναδέλφων του.

Επίσης, αναμένεται η έκθεση του παρατηρητή της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία έτσι ώστε να βγει στην αντεπίθεση εφόσον μπορεί να στηριχτεί νομικά, κάτι που θα φανεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα φανεί αν η έκθεση του παρατηρητή δίνει ελπίδες και βέβαια το αν θα έχει συνταχθεί συμπληρωματική έκθεση από τον Παπαπέτρου.

Διαβάστε ακόμη...