Το διπλό παράπονο του Μίχελ για την διαιτησία

Από metrosport.gr:Ο Λούμπος Μίχελ έχει γνώσεις διαιτησίας και δε διστάζει να εκφράσει τις έντονες αντιδράσεις του για όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα.
Πηγή: metrosport.gr
Το διπλό παράπονο του Μίχελ για την διαιτησία

Ο Λούμπος Μίχελ, ως πρώην διαιτητής, έχει άποψη για πολλές από τις αμφισβητούμενες φάσεις που βλέπουν τα μάτια του στα ελληνικά γήπεδα.

Ετσι, ο Σλοβάκος έθιξε στο ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα τη φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι στη μικρή περιοχή είναι απόλυτα κυρίαρχος ο τερματοφύλακας και θα έπρεπε να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ. Φυσικά ανέφερε και τη φάση του πέναλτι του Χουλτ, για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Μάτος τονίζοντας σχετικά στο Sport24.gr: "Με το σκορ στο 1-0 υπήρχε ένα πέναλτι για εμάς που ο διαιτητής δεν θέλησε να το δώσει. Δεν ξέρω γιατί. Είναι πράγματα που συμβαίνουν.

Οι διαιτητές επηρέασαν το αποτέλεσμα. Εάν έδινε το πέναλτι, το σκορ θα ήταν στο 1-1". Στον ΠΑΟΚ σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούν ως δικαιολογία για την ήττα τη διαιτησία, αλλά σημειώνουν ότι σε τέτοια παιχνίδια και το παραμικρό λάθος μετράει.

Διαβάστε ακόμη...