Υπόθεση Στάροβιτς: Σε τεντωμένο σχοινί

Από paok24.com:Ο Σέρβος πέρασε από όλες τις εξετάσεις και αναμένεται μία πιο ορθολογική συμπεριφορά απέναντί του.
Πηγή: paok24.com
Υπόθεση Στάροβιτς: Σε τεντωμένο σχοινί

Ο Σάσα Στάροβιτς έχει ανάψει φωτιές στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να βγάζει όμως αντίδραση σε πρώτο χρόνο και να είναι μία ανάσα από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος διαγώνιος πάντως, συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ομάδας και το PAOK24 συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Στάροβιτς, μετά τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, παραπονέθηκε πως έχει πόνους στον αυχένα και πως ζαλίζεται, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει από τότε μόλις σε μία προπόνηση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και κατέληξαν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Σε συνδυασμό πως ταυτόχρονα, έμαθαν πως ο παίκτης έχει μία εξαιρετική πρόταση για να αγωνιστεί στη Κορέα.

Ο Στάροβιτς έκανε μαγνητική για τον αυχένα, για τον εγκέφαλο, πήγε σε ορθοπεδικό, πήγε σε νευρολόγους και το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως έχει ένα μικρό θέμα με τον αυχένα του, όμως αυτό δεν είναι ικανό να του δημιουργήσει το πρόβλημα που ισχυρίζεται πως έχει.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης παρέα με τον συμπαίκτη του Ανδρέα Ανδρεάδη, πήγαν σε έναν φυσιοθεραπευτή στη Δράμα, ο οποίος και ισχυρίζεται πως με δέκα επισκέψεις θα έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα. Και πως από τις πρώτες πέντε θα έχουν αποχωρήσει οι όποιες ενοχλήσεις.

Την ώρα που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, ο Σέρβος ατζέντης του παίκτη είναι στη Θεσσαλονίκη, όμως ο ΠΑΟΚ μιλάει με τον Έλληνα εκπρόσωπο. Αυτός ονομάζεται Βασίλης Καλιμάνης και δεν έχει μόνο τον Στάροβιτς στην ομάδα. Σε επαφή που υπήρχε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ, ο κ. Καλιμάνης ενημερώθηκε πως σε περίπτωση που ο παίκτης δεν αγωνιστεί με τη νυν ομάδα του και φεύγοντας από εδώ αγωνιστεί κανονικά στη Κορέα, θα υπάρξει προσφυγή στην παγκόσμια ομοσπονδία και η υπόθεση θα φτάσει στα άκρα.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν το αν θα υπάρξει μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση στη πλευρά του παίκτη, ο οποίος είναι πληρωμένος κανονικά από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει καμία δικαιολογία για την συμπεριφορά του.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει πιθανότατα τελικό του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να έχει χωρίς ουσιαστικό λόγο παίκτες εκτός μάχης.

Διαβάστε ακόμη...