Όταν ο ΠΑΟΚ έστελνε τον Όλσεν στη Βέροια!

Από thessports: Μία, όχι και τόσο παλιά ιστορία, που αφορά τον ΠΑΟΚ και έναν πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του, αποκαλύπτει σουηδική εφημερίδα. Για την ακρίβεια, ο ατζέντης του παίκτη, σε συνέντευξή του.
Πηγή: thessports.gr
Όταν ο ΠΑΟΚ έστελνε τον Όλσεν στη Βέροια!

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο ποδοσφαιριστής είναι ο Ρόμπιν Όλσεν, ενώ τις αποκαλύψεις έκανε ο μάνατζέρ του Χασάν Τσετινκαγιά, σε δηλώσεις του στη Aftonbladet.

Ο Τούρκος μάνατζερ μίλησε για τη μεταγραφή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ότι ο Δικέφαλος ήθελε να τον δώσει δανεικό στη Βέροια, ενώ είπε και για τον τρόπο που… έκλεισε τελικά η μετακίνηση του Όλσεν στην Κοπεγχάγη.

Μεταξύ άλλων ο Τσετίνκαγια είπε:

“Ήταν λίγο σκεπτικός για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Φρανκ Άρνεσεν έκανε πολύ καλή εντύπωση στον Ρόμπιν και ξέροντας τον εαυτό του, σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα σε μία ομάδα με κόσμο, σε μία καλή πόλη και με καλά χρήματα. Πήγε εκεί, είχε μια κακή αρχή και μετά το χάος.

Ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας και αισθανόταν άσχημα. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις κάτι, να παρέμβεις ως ατζέντης. Ο ΠΑΟΚ είχε με μία ιδέα να τον δανείσει στη Βέροια, που ήταν τελευταία στο πρωτάθλημα. Όχι, όχι, όχι.

Ο Στέφαν Άντερσεν ήταν να φύγει από την Κοπεγχάγη και έτσι κάλεσα τον προπονητή Στάλε Σολμπάκεν και του είπα πως θα έπρεπε να πάρει τον Ρόμπιν Όλσεν. Είσαι έτοιμος να πάρεις έναν τερματοφύλακα από το Βέλγιο όμως θα το κάνεις αυτό για μένα του είπα”.

Διαβάστε ακόμη...