Ένας κινδυνεύει..

Απο paok24.com : To χτεσινό ήταν το όγδοο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Ένας κινδυνεύει..

Ο «Δικέφαλος» μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με τη χτεσινή στη «Λεωφόρο» να του στερεί για την ώρα τον πρώτο λόγο στη «μάχη» πρόκρισης στον φετινό τελικό.

Με τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό να έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου (19:00) στην Τούμπα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στον πειθαρχικό έλεγχο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Πόσοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν αντικρίσει κίτρινη κάρτα κι αν υπάρχει κάποιος που κινδυνεύει με φόντο το ενδεχόμενο πρόκρισης στον τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά στους οκτώ αγώνες του Κυπέλλου μέχρι σήμερα ο Μαρίν Λέοβατς είναι ο παίκτης του «Δικεφάλου» με τις περισσότερος κάρτες, μετρώντας τρεις.

Ο Κροάτης είναι ο μόνος παίκτης που κινδυνεύει να χάσει τον τελικό σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει κι ανατρέψει τα σημερινά εις βάρος του δεδομένα στους ημιτελικούς, καθώς αν αντικρίσει ακόμα μία κίτρινη στο ντέρμπι της Τούμπας και φτάσει τις τέσσερις τότε θα πρέπει να απουσιάσει από τον τελικό της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει του Κ.Α.Π. η τιμωρία απουσίας ενός ποδοσφαιριστή από έναν αγώνα της ομάδας του στο Κύπελλο ισχύει στις 4 κίτρινες κάρτες, όπως συμβαίνει και στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα δύο κίτρινες κάρτες έχουν οι Κρέσπο και Ενρίκε ενώ έξι ποδοσφαιριστές (Γλύκος, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Βαρέλα, Μάτος) του «Δικεφάλου» έχουν τιμωρηθεί μόλις μία φορά.

Σε κάθε περίπτωση για τον ΠΑΟΚ αυτό που έχει σημασία είναι να βρει τρόπο να ανατρέψει τη χτεσινή ήττα του στον πρώτο ημιτελικό στη «Λεωφόρο», προκειμένου να είναι αυτός που θα χαμογελάσει το βράδυ της 27ης Απριλίου στην Τούμπα, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...