«Να βελτιωθούμε στα σερβίς»

Απο paok24.com : Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε τα εύκολα δύσκολα, ωστόσο πήρε την πρώτη νίκη στα ημιτελικά των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ κόντρα στον Παναθηναϊκό.Ο Σωτήρης Σωτηρίου ήρθε από τον πάγκο κι έδωσε κομβικές βοήθειες στον «Δικέφαλο» στς χτεσινό παιχνίδι στο «Παλατάκι».
Πηγή: paok24.com
«Να βελτιωθούμε στα σερβίς»

Ο άσος του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» και μίλησε για τη χτεσινή επικράτηση, αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά:

Για το καλύτερο σετ του ΠΑΟΚ: Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και να πούμε κι ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά χτες, χαλαρώσαμε λίγο στη συνέχεια και δώσαμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μπει στο παιχνίδι. Αυτό μας έφταιξε, στο πέμπτο σετ ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε το παιχνίδι.

Για το τι φταίει κι ο ΠΑΟΚ ρίχνει την απόδοση του: Χάνουμε λίγο τη συγκέντρωση, κάνουμε λάθη και δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε αντεπίθεση για να καλύψουμε τη διαφορά. Αυτό μας δημιουργεί το πρόβλημα. Και στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό από το 2-0 χάσαμε 3-2 για αυτό τον λόγο. Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε στις προπονήσεις κι είναι κάτι που βρίσκεται στο χέρι μας.

Για τη δική του βοήθεια από τον πάγκο που έκανε τη διαφορά: Φέτος η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει βοήθεια από τον πάγκο. Κι εγώ κι άλλα παιδιά. Η απουσία του τραυματία Στάροβιτς μας ανάγκαζε να δώσουμε ως ομάδα να δώσουμε το παραπάνω να καλυφθεί το κενό. Κι εγώ κι ο Σακόγλου προσπαθήσαμε να πάρει η ομάδα τη νίκη και να τελειώσουμε ενόψει της Μ. Πέμπτης. Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε αυτή τη νίκη και για την ψυχολογία μας. Αν την Μ. Πέμπτη είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε ξανά. Ελπίζουμε κι ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει.

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σερβίς: Είναι θέμα ψυχολογίας το σερβίς κι εξαρτάται από τη μέρα. Την Μ. Πέμπτη μπορεί όλη η ομάδα να τα πάει καλά στο σερβΊς. Για να πάμε καλά στα πλέι οφ πρέπει να βελτιώσουμε τα σερβίς.

Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία: Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία, ένα ή δυο λάθη γίνονται πάντα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει τη δική του άποψη αλλά κι αυτοί ξέρουν ότι δεν έχασαν λόγω διαιτησίας.

Αν συμφωνεί με τον Ανδρεάδη πως πλέον μετρούν οι νίκες κι όχι τόσο το σκορ: Νομίζω ότι η ομάδα φέτος ήταν υπερπλήρεις κι είχε πολλές ατυχίες. Αυτό συμβαίνει στον πρωταθλητισμό. Εδώ που φτάσαμε μετράει η νίκη κι όχι το σκορ, θα συμφωνήσω με τον Ανδρεάδη. Η κούραση δε μας επηρεάζει, είμαστε όλοι πανέτοιμοι. Ξέρετε κι εσείς πως το σημαντικό είναι ποιος πανηγυρίζει στο τέλος.

Για το ξέσπασμα του κόσμου στο 5ο σετ: Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη πίεση. Κι από τον κόσμο κι από τη διοίκηση. Κι εμείς θέλαμε να ξεσπάσουμε γιατί είχαμε χάσει όλα τα ντέρμπι. Είναι λογικό να υπάρχει ένταση κι από την πλευρά του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη...