Αυτούς θα δουν οι ξένες ομάδες στη Λεωφόρο

Από sdna.gr : Κατάσκοποι από 7 ευρωπαϊκές ομάδες θα βρίσκονται στις εξέδρες της Λεωφόρου για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, έχοντας τα μάτια τους στραμμένα σε πολύ συγκεκριμένους παίκτες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Πηγή: sdna.gr
Αυτούς θα δουν οι ξένες ομάδες στη Λεωφόρο

Γεμάτη «λαγωνικά» θα είναι το απόγευμα της Τετάρτης η «Λεωφόρος Αλεξάνδρας», αφού όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός εκπρόσωποι από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάλαγα, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σασουόλο, Ρεάλ Μπέτις, Χέρτα, Βέρντερ Βρέμης ζήτησαν προσκλήσεις, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο παίκτης που κάνει το μεγαλύτερο γκελ είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος μέσος, ο οποίος κάνει φέτος πολύ ηχηρή χρονιά κι έχει καθιερωθεί και στην εθνική της χώρας του, παρακολουθείται πολύ στενά από τη Βέρντερ Βρέμης και από την Σασουόλο, οι οποίες είναι δύο ομάδες που τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές, τόσο στην «Τούμπα», όσο και στα ντέρμπι που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο «ΟΑΚΑ».

Από εκεί και μετά, πολύ ανεβασμένη είναι η μετοχή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος με την κλήση του στην εθνική ελπίδων της Γερμανίας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από γερμανικούς συλλόγους που δεν παραλείπουν να τσεκάρουν την πρόοδο του, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δύο ακόμα παίκτες των «πρασίνων» που θα προσελκύσουν τα βλέμματα είναι τόσο ο πολύ φορμαρισμένος Δημήτρης Κουρμπέλης, όσο και ο Ροντρίγκο Μολέδο, με τον τελευταίο να έχει πολύ καλό όνομα στην Ισπανία.

Επίσης, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Μπέτις θα έχει το βλέμμα της στραμμένο και στον Λούκας Βιγιαφάνες, τον οποίο είχε δει για πρώτη φορά στο παιχνίδι των πρασίνων στο Europa League απέναντι στη Θέλτα, όπου ο Αργεντινός είχε εντυπωσιακή απόδοση, με αποτέλεσμα να... γυαλίσει για τα καλά στους Ανδαλουσιανούς.

Κρατήστε πάντως το γεγονός ότι οι δύο ισπανικές ομάδες που στέλνουν κατασκόπους στο ντέρμπι (Μάλαγα, Μπέτις) έχουν αμφότερες προπονητή που πέρασε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό (Μίτσελ, Βίκτορ αντίστοιχα) κάτι που λέει πολλά για το τσεκάρισμα που ρίχνουν ενόψει καλοκαιριού στην αγορά της Super League.

Διαβάστε ακόμη...