Η δοκιμή για τον ημιτελικό

Από paok24.com : Πως σκέφτεται να παρατάξει ο Βλάνταν Ίβιτς την ομάδα του στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι
Πηγή: paok24.com
Η δοκιμή για τον ημιτελικό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» (19:00), στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος» καλείται να δείξει στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ θέλει την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, παίρνοντας σε πρώτη φάση προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να αποκαλύπτει στη διάρκεια του σημερινού προγράμματος τις σκέψεις του αναφορικά με τον τρόπο που σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Γλύκος αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του «Δικεφάλου», με τους Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο και Μάτος να έχουν προβάδισμα για την τετράδα της άμυνας βάσει και των σημερινών δοκιμών.

Φαίνεται πως ο Σέρβος τεχνικός επιλέγει διάταξη 4-3-3, στην οποία ο Κάνιας επιστρέφει στη μεσαία γραμμή, με τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ να έχουν προβάδισμα για να τον πλαισιώσουν.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ίβιτς στη σημερινή προπόνηση έδειξε προτίμηση στον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ Μπίσεσβαρ και Ενρίκε έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αύριο ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό στη «Λεωφόρο», προκειμένου να πάρει στα χέρια του την υπόθεση πρόκριση και για να τα καταφέρει θα πρέπει να πραγματοποιήσει μία αντίστοιχα καλή εμφάνιση όπως αυτή στο ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...