Ωρα για τον «Ευρωπαίο» ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr : Ο,τι έγινε στο παιχνίδι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή, έγινε, πάει, ξεχάστηκε. Οχι πως δεν έχει σημασία, αλλά και μόνο να σκεφτεί κανείς πως από τους 22 που βρέθηκαν στις ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να απουσιάζουν οι μισοί, έχει τη σημασία του, όπως φυσικά είναι σαφώς μεγαλύτερο και το διακύβευμα της αυριανής αναμέτρησης.
Πηγή: sentragoal.gr
Ωρα για τον «Ευρωπαίο» ΠΑΟΚ

Η συζήτηση για το αν υπάρχει φαβορί στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο βρίσκεται στο προσκήνιο. Αν υπάρχει κάτι που θα κάνει τον Δικέφαλο του Βορρά να «κερδίσει πόντους», είναι το να δει το αυριανό ταξίδι στην Αθήνα σαν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Αυτό που έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και σήμερα είναι η αποτελεσματικότητά του στα εκτός Ελλάδας παιχνίδια. Η συνέπειά του σε θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αποδεικνύεται από τις φορές που γύρισε στην Ελλάδα με θετικό αποτέλεσμα και... έχυσε την καρδάρα με το γάλα στην Τούμπα.

Αυτό το 4-0-0 που έχει εντός έδρας φέτος με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΑΕΚ) φέρνει στα ίσα τη ζυγαριά, καθώς στην άλλη πλευρά μπαίνει το 0-0-4 που έχει στην Αθήνα με τις ίδιες ομάδες.

Εχω την εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ θα... ψάξει το «ευρωπαϊκό» του κοστούμι, στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που θέλει να δώσει στο Κύπελλο. Για να είναι όμως τρεις, θα πρέπει αύριο ο ΠΑΟΚ να ξορκίσει το φάντασμα του Μπεργκ και να αξιοποιήσει την όποια ψυχολογία του έδωσε η νίκη της περασμένης Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη...