Το πλάνο του Ίβιτς για τον Παναθηναϊκό

Από sport-fm.gr : Λίγα φαίνεται να είναι τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα παίξει ο Βαρέλα, επιστροφές στο αρχικό σχήμα.
Πηγή: sport-fm.gr
Το πλάνο του Ίβιτς για τον Παναθηναϊκό

Τις αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που θα διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά το 3-0 υπέρ της ομάδας του για το πρωτάθλημα, φαίνεται ότι έχει πάρει ο Βλάνταν Ίβιτς. Τα ερωτηματικά είναι λίγα και ο Σέρβος τεχνικός θα προβεί λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με τις επιλογές που έκανε την Κυριακή και θα διαφοροποιήσει κάπως τη διάταξη.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, που έχει διάταση στους κοιλιακούς, δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πάντως, επικρατεί ικανοποίηση στον «δικέφαλο του Βορρά» με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, διότι φαίνεται ότι θα μείνει λίγες ημέρες εκτός δράσης.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Στέλιος Μαλεζάς δίπλα στον Χοσέ Κρέσπο. Αριστερά θα είναι ο Μαρίν Λέοβατς και δεξιά ο Λέο Μάτος. Στο τέρμα λογικά θα χρησιμοποιηθεί ο Ζέλικο Μπρικιτς. Το σχήμα θα είναι 4-3-3 με ένα εξάρι και τους οκτάρια. Ο Χοσέ Κάνιας θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μπροστά τους θα είναι Εβγκένι Σακχόφ και Γκόικο Τσίμιροτ. Φαβορί για τα «φτερά» είναι οι Κάμπος και ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ευθύμης Κουλούρης και όχι ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης που ξεκίνησε την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...