Ντου και απειλές κατά Κοντονή και δημοσιογράφων!

Από sdna.gr : Σε μια κρισιμότατη περίοδο για την δικαιοσύνη και τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπαδοί του Ολυμπιακού στόλισαν Κοντονή και δημοσιογράφους, απειλώντας με... άλλα!
Πηγή: sdna.gr
Ντου και απειλές κατά Κοντονή και δημοσιογράφων!

Πρρωτοφανή γεγονότα που θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως προσπάθεια επηρεασμού ενόψει σοβαρών δικαστικών εκκρεμοτήτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας (10/4) σε ταβέρνα της Καισαριανής, όπου βρισκόταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και συνέτρωγε με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού, εκ των οποίων ένας με καλυμμένο το πρόσωπο (με full face) που τράβαγε βίντεο, εισέβαλαν στην ταβέρνα και επιτέθηκαν λεκτικά κατά του Υπουργού για την... επιλογή της παρέας του!

Οι περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού έκραξαν αγρίως τον Σταύρο Κοντονή, κατηγορώντας τον ότι κάνει παρέα με δημοσιογράφους που... «στήνουν δίκες και λασπολογούν τον Ολυμπιακό» και ότι τα έχει κάνει πλακάκια μαζί τους!

Τον απείλησαν μάλιστα με... μαύρο στις εκλογές και του φώναζαν επανειλημμένως ότι θα έπρεπε να ντρέπεται!

Από την επίθεση δεν γλίτωσαν φυσικά ούτε οι δημοσιογράφοι, που εξυβρίστηκαν ως... «υπάλληλοι του Μελισσανίδη», ενώ σε βάρος δύο συγκεκριμένων εκτοξεύτηκε σοβαρότατη απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα:

«Εσάς τους δύο καλύτερα να μην σας πετύχουμε πουθενά αλλού έξω...»!

Από τις λεκτικές επιθέσεις δεν γλίτωσαν και δημοσιογράφοι που δεν ήταν καν παρόντες!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και οι δημοσιογράφοι τους άκουσαν υπομονετικά και δεν αντέδρασαν, ενώ ο κουκουλοφόρος με το κινητό συνέχισε να τραβάει βίντεο. Μετά από περίπου 5 λεπτά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποχώρησαν φωνάζοντας «ντροπή» και ότι «με τον Ολυμπιακό μας δεν θα παίζει κανένας σας»!

Πρέπει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έχει θορυβήσει έντονα τις Αρχές λόγω της σοβαρότητάς του, καθώς δεν μιλάμε για ένα απλό πολιτικό πρόσωπο, αλλά για τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης! Για τον λόγο αυτό, η έρευνα προχώρησε άμεσα και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όλα τα ονόματα και οι διευθύνσεις όσων συμμετείχαν στο επεισόδιο είναι πλέον σε γνώση των Αρχών. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα και εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Εξάλλου, από σήμερα το πρωί, αθλητικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Ε.Ο. η οποία διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόλμησαν να αναφέρουν ότι πρόκειται για δείπνο εν κρυπτώ! Τώρα πώς γίνεται να δειπνίζουν κάποιοι εν κρυπτώ στο κέντρο της πόλης μαζί με δεκάδες άλλους θαμώνες, μόνο αυτοί ξέρουν...

Η πραγματικότητα είναι μία και τα συγκεκριμένα ΜΜΕ όπως πάντα εθελοτυφλούν: Αυτά τα περιστατικά οφείλονται στην στοχοποίηση ανθρώπων που πάλεψαν με τεράστιο προσωπικό κόστος για την εξυγίανση και την κάθαρση στον χώρο. Η στοχοποίηση υπήρξε από εκείνους που θίγονται από τις δικαστικές εξελίξεις και την αλλαγή σελίδας στο ποδόσφαιρο! Ακριβώς από αυτούς, δηλαδή, που τα συγκεκριμένα ΜΜΕ σιγοντάρουν διαχρονικά...

Θέτουμε, συνεπώς, προ των ευθυνών τους, εκείνους που συστηματικά στοχοποιούν συγκεκριμένους δημοσιογράφους τα τελευταία χρόνια. Εκείνοι θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί!

Διαβάστε ακόμη...