Ζουρνατζίδης για τον νέο ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Στο πλαίσιο της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην φιλανθρωπική εκδήλωση των φίλων Μέριμνας στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Τέλης Ζουρνατζίδης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, τονίζοντας την επιθυμία για παραμονή των Κιθ Κλάντον και Απόλλωνα Τσόχλα και όχι μόνο.
Πηγή: thessports.gr
Ζουρνατζίδης για τον νέο ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά:

Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον ΠΑΟΚ:

«Υπάρχουν ήδη πρώτες σκέψεις, αλλά οι αποφάσεις παίρνονται αργότερα... Πρέπει να δούμε ποιους από τους Έλληνες παίκτες θα κρατήσουμε. Με δεδομένο πως θα έχουμε σίγουρα τους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο, Κόνιαρη, Καραμανώλη και Παπαδόπουλο, θέλουμε να κρατήσουμε τον Τσόχλα αλλά και να προσθέσουμε δύο Έλληνες ακόμη. Στη συνέχεια, θα κινηθούμε επιλεκτικά για τους ξένους μας. Θέλουμε ο Κλάντον να μείνει στην ομάδα...»

Σχετικά με τις επαφές που έχουν γίνει με κάποιους από τους ξένους παίκτες για να παραμείνουν και την νέα αγωνιστική περίοδο:

«Αυτό που ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Το καλό είναι να δείχνεις στον παίκτη ότι τον θέλεις. Εμείς λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας».

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Δείχνει ότι το πρόγραμμα δουλεύει εξαιρετικά κι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται από τις προηγούμενες χρονιές. Ο βασικός στόχος είναι κάποια από τα παιδιά αυτά που στέφτηκαν πρωταθλητές να συνεχίσουν στην ανδρική ομάδα και να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Έχουμε ήδη μιλήσει με τους παίκτες, τους γονείς και τους εκπροσώπους τους. Είμαστε σε επαφή με τον Καμπουριδή, με τον Γιανναρά, με τον Βλαγκόγια, με τον Καραγιώργο, αλλά και άλλα παιδιά. Κάποια από αυτά μπορεί να υπογράψουν άμεσα και κάποια άλλα να παρακολουθούνται για το μέλλον».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι:

«Υπάρχουν οι σκέψεις. Αν για παράδειγμα ο Κλάντον, που θέλουμε να παραμείνει, αποχωρήσει από την ομάδα, θα πρέπει να εξετάσουμε άλλες επιλογές. Λίγο πολύ ξέρουμε που θα κινηθούμε. Στη θέση "4" έχουμε την παρουσία δύο παικτών, του Μαργαρίτη και του Χρυσικόπουλου, ενώ στον άσο έχουμε τους Τσόχλα και Κόνιαρη. Βασική μας προτεραιότητα τώρα όμως είναι να συγκεντρωθούμε στα play off».

Διαβάστε ακόμη...