«Ο Θωμάς του Ολυμπιακού δεν είναι;»

Από sdna.gr: Ο... σπαρταριστός διάλογος που είχαν στην σημερινή συνάντηση Παναγόπουλος, Βρέντζος και Λυσάνδρου για τη διαιτησία.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Θωμάς του Ολυμπιακού δεν είναι;»

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν πολύ έντονα την σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ήταν το τεράστιο κεφάλαιο της ελληνικής διαιτησίας. Και πάνω στην συγκεκριμένη κουβέντα, υπήρξε και ένας... σπαρταριστός διάλογος ανάμεσα στους ανθρώπους που εκπροσώπησαν τις ομάδες του... ΠΟΚ.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, σε μια αποστροφή του λόγου του ο Χρήστος Παναγόπουλος του Παναθηναϊκού ανέφερε «τώρα που η διαιτησία είναι υπό τη FIFA...» και ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού τον διέκοψε λέγοντας: «Λάθος κάνετε. Η διαιτησία δεν βρίσκεται υπό τη FIFA, αλλά υπό τον Θωμά»(!), απευθυνόμενος στην πλευρά του Λυσάνδρου.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ γύρισε απορημένος προς τον Μηνά Λυσάνδρου και του είπε: «Τι εννοεί;», με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ να τονίζει: «Δεν ξέρω. Τι θέλει να πει ο Ολυμπιακός; Ο Θωμάς του Ολυμπιακού δεν είναι; Εγώ αυτό διάβαζα τόσα χρόνια»...

Διαβάστε ακόμη...