Βασιλειάδης: «Ναι σε ποσοστό από το στοίχημα, αλλά…»

Από sport-fm.gr: Θετικός στο πάγιο αίτημα της Λίγκας, αλλά και των ΠΑΕ, να παίρνουν ένα ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες και τον ΟΠΑΠ, εμφανίστηκε ο κ. Βασιλειάδης, τόνισε, όμως, πως υπάρχουν προϋποθέσεις…
Πηγή: sport-fm.gr
Βασιλειάδης: «Ναι σε ποσοστό από το στοίχημα, αλλά…»

Στη συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τη Λίγκα και τους τέσσερις «μεγάλους» συζητήθηκε ακόμη ένα, πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο αποτελεί διαχρονικό αίτημα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και των ΠΑΕ.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, στο… τραπέζι έπεσε και το ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες και τον ΟΠΑΠ, που θα είναι μια μεγάλη «ανάσα» για τις ομάδες.

Ο υφυπουργός, λοιπόν, εμφανίστηκε θετικός, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι, για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει η διαφάνεια και η νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Βασιλειάδης περιμένει, πλέον, τη συνάντηση με την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο (11/4), με όλες τις πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα, όπου θα υπάρξει, κατά πάσα, πιθανότητα νέα συνάντηση.

Διαβάστε ακόμη...