Όταν ο ΠΑΟΚ ξεσπά από το ημίχρονο

Από paok24.com : Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ είχε το 3-0 από το ημίχρονο
Πηγή: paok24.com
Όταν ο ΠΑΟΚ ξεσπά από το ημίχρονο

Ο Δικέφαλος κέρδισε με 3-0 τον Παναθηναϊκό με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο θυμίζοντας το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να διατυμπανίζει το διευρυμένο ροτέισον στην ομάδα του, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει να λέει για την εμφατική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου που έγραψε το 3-0 που θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ των Ενρίκε, Λέοβατς και Σάκχοφ έδωσαν στον ΠΑΟΚ αυτό που ήθελε στο χθεσινό παιχνίδι και ένα πολύ καλό πάτημα για τον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδας. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί για πρώτη φορά.

Το ροτέισον του Τούντορ και η περσινή 3άρα

Τον Οκτώβριο του 2015 ο Ιγκόρ Τούντορ περίμενε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πριν από εκείνη την αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ είχε τον εντός έδρας αγώνα με την Κρασνοντάρ όπου τότε ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε εκτεταμένο ροτέισον με στόχο να έχει τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους στον αγώνα με τους πράσινους. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη ρωσική ομάδα, αλλά στον αγώνα της Κυριακής ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Ο Δικέφαλος με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκεζ πήρε μία εύκολη νίκη με 3-1, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-0. Ο Ροντρίγκεζ κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 του Μπερμπάτοφ, έκανε το 2-0 και ο Μιγκέλ Βίτορ με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ πριν σημειωθεί το πρώτο 45λεπτο.

Το γυριστό του Κλάους και τα 4 στον Άρη

Έχουμε φτάσει στο 2012 και τον Οκτώβριο εκείνου του έτους, όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Άρη του Μάκη Κατσαβάκη. Ο Δικέφαλος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στους συμπολίτες και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Πριν ακόμα καταλάβουν τι έγινε οι Λόρενς, Κατσικάς και Φωτάκης είχαν πετύχει από ένα γκολ και το κοντέρ έδειχνε 3-0. Τότε ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα ένα εκπληκτικό γκολ από τον Στέφανο Αθανασιάδη με γυριστό που έγραψε και το τελικό 4-1 στο πρώτο ημίχρονο. Όπως και στις άλλες περιπτώσεις η τότε ομάδα του Γιώργου Δώνη τράβηξε χειρόφρενο στις ορέξεις των οπαδών για έναν διασυρμό και έτσι το σκορ έμεινε σε κόσμια επίπεδα.

Η 3άρα στην ΑΕΚ

Γυρνώντας το ημερολόγιο 6 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2011, ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι υποδεχόταν την ΑΕΚ. Η Ένωση μπορεί να ήταν κυπελλούχος Ελλάδας με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έτρωγε σίδερα. Έτσι στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη3-0 με δράστες τους Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Η ΑΕΚ πραγματικά δεν μπορούσε να αντιδράσει στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά ο Δικέφαλος, όπως και σε άλλα παιχνίδια, σταμάτησε εκεί, στερώντας από την ιστορία ένα μεγάλο σκορ.

Τα "όργια" Γεωργιάδη και η κρυάδα για Σάντος

Ήταν η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2002-03. Ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό που είχε προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος σαν κυπελλούχο Ελλάδας με την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος όμως τότε είχε στο ρόστερ του παίκτες όπως ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Γιαννάκης Οκκάς και ο Σπάσιτς που δεν έδειχναν να σκέφτονται τον αντίπαλο προπονητή. Πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο ο ΠΑΟΚ ήταν ήδη μπροστά με 2-0. Ένα εκπληκτικό σουτ του Γεωργιάδη και ένα γκολ με πέναλτι από τον ίδιο που είχε κερδίσει ο Οκκάς, είχαν δείξει από νωρίς το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός μείωσε προσωρινά σε 2-1, αλλά ο σκόρερ έδρας Σπάσιτς έκανε το 3-1 πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο. Ο Παναθηναϊκός με τη λήξη του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από μία λάθος ενέργεια του Άγγελου Μπασινά και στο δεύτερο ημίχρονο με αυτογκολ του Χένρικσεν ο ΠΑΟΚ πήρε ευρύ προβάδισμα με 4-1. Τότε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε στους παίκτες του να ηρεμήσουν και έτσι χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία για ένα ευρύ σκορ.

Διαβάστε ακόμη...