Επέστρεψε στις 10+ εντός έδρας νίκες ο ΠΑΟΚ

Από esake.gr : Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την STOIXIMAN.GR Basket League σημείωσε ο ΠΑΟΚ που πλέον μετρά συνολικά πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξάρτητα από την έδρα.
Πηγή: esake.gr
Επέστρεψε στις 10+ εντός έδρας νίκες ο ΠΑΟΚ

* Ο ΠΑΟΚ έφτασε για έκτη φορά την τελευταία δεκαετία σε διψήφιο αριθμό νικών στην έδρα του στην κανονική περίοδο. Επέστρεψε δε στις 10+ νίκες καθώς πέρυσι τελείωσε με ρεκόρ 7-6.

* Τους 100 πόντους στην καριέρα του στη λίγκα ξεπέρασε ο Αντώνης Κόνιαρης. Με τους επτά που σημείωσε κόντρα στον Κόροιβο έφτασε τους 105 έπειτα από 34 αγώνες.

* Ο Ζάνις Πέινερς συμπλήρωσε 250 πόντους στο πρωτάθλημα ενώ έγινε ο τέταρτος παίκτης του ΠΑΟΚ φέτος που εκτελεί διψήφιο αριθμό ελευθέρων βολών μετά από τους Μαργαρίτη (11), Σάιμπερτ (10) και Κλάντον (10).

* Τα τέσσερα μπλοκς που έκαναν οι παίκτες του Κόροιβου αποτελούν ρεκόρ για την ομάδα της Αμαλιάδας στη φετινή σεζόν.

* Ο Μαρκέλ Σταρκς ξεπέρασε τα 50 εύστοχα δίποντα στη σεζόν. Ο παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας μετρά 52/122.

* Τις 100 προσπάθειες για δίποντο, ξεπέρασε -κατά μία- στη φετινή σεζόν ο Ντεβόντα Πόλαρντ.

* Οι εννέα πόντοι που σημείωσε ο Αλέξης Σπυριδωνίδης είναι η καλύτερη επίδοσή του με τον Κόροιβο ενώ ισοφάρισε και το προσωπικό του ρεκόρ στην STOIXIMAN.GR Basket League. Είχε και πάλι εννέα πόντους ως παίκτης του ΚΑΟΔ τον Ιανουάριο του 2014 κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries.

* Ο Απόστολος Αποστολίδης πήρε το πρώτο του ριμπάουντ στη λίγκα ενώ έκανε και το πρώτο του λάθος.

Διαβάστε ακόμη...