Οι Big Four στον Βασιλειάδη για όλα!

Από gazzetta.gr: Συνάντηση με εκπροσώπους των Big Four θα έχει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Υφυπουργός Βασιλειάδης. Ακολουθεί την Μεγ. Τρίτη η ΕΠΟ.
Πηγή: gazzetta.gr
Οι Big Four στον Βασιλειάδη για όλα!

Το ραντεβού έχει κλείσει ως γνωστόν για τις 15.00 στο γραφείου του Υφυπουργού. Θυμίζουμε ότι τις ομάδες θα εκπροσωπήσουν οι Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ) και ενώ στο γραφείο δεν αποκλείεται να βρεθούν στο γραφείο και οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Σούπερ Λίγκας) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας). Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα συζητήσει για όλα τα θέματα με τους ανθρώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων αλλά και της Λίγκας και ενώ την Μεγ. Τρίτη θα γίνει και συνάντηση με την ΕΠΟ.

Τονίζεται ξανά πως ήδη έχουν γίνει επαφές Βασιλειάδη με Λίγκα για θέματα βίας, μετακίνησης οπαδών και ηλεκτρονικού εισιτηρίου αλλά και μεμονωμένες επαφές με κάποιους εκπροσώπους των μεγάλων (σ.σ. κάποιες πηγές θέλουν να έχει μιλήσει με όλες τις πλευρές). Εκτός των άλλων θα υπάρξει συζήτηση και για τα τηλεοπτικά και το θέμα της αναδιανομής τους, το ποσοστό που θέλουν οι ΠΑΕ από το Στοίχημα και τον ΟΠΑΠ, το κομμάτι της διαιτησίας και την ΕΠΟ αλλά και την ΠΔΕ και τις προσεχείς εκλογές στην Ομοσπονδία.

 

Διαβάστε ακόμη...