«Δεν υπάρχει φαβορί στον ημιτελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Από sport-fm.gr: Στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Super League, στο οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-0,
Πηγή: sport-fm.gr
«Δεν υπάρχει φαβορί στον ημιτελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

αλλά και στο προσεχές για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στη Λεωφόρο, αναφέρθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε ότι ήταν λάθος το ότι επέλεξε να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και θεωρεί ότι το παιχνίδι της Τετάρτης (12/04, 19:00) θα είναι εντελώς διαφορετικό. «Δεν υπάρχει φαβορί», σχολίασε ο 54χρονος τεχνικός που έχει φορέσει τη φανέλα των δύο ομάδων και έχει περάσει από τον πάγκο του «δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη διαχείριση που έγινε από πλευράς Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Τούμπας: «Διαφωνώ με τη διαχείριση που έγινε, δηλαδή με το ότι ο Παναθηναϊκός επέλεξε να παίξει με αυτόν τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Θα μπορούσε να επιλέξει να μην παίξουν οι τιμωρημένοι που ήταν τρεις και να αγωνιστούν οι υπόλοιποι από τους βασικούς. Ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να παίξει τα υπόλοιπα που έχει στο πρωτάθλημα. Ήταν λάθος που έπαιξαν όλοι αυτοί οι παίκτες μαζί, αν έπαιζε ένας από αυτούς που αγωνίστηκαν χθες, δεν θα φαινόταν καν ότι υπολείπεται των άλλων. Αν ο ΠΑΟΚ συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο θα μιλούσαμε για μια συντριβή. Έγινε ένα λάθος και πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που έγινε δεν ήταν σωστό για την ιστορία του Παναθηναϊκού και για την πρόοδο που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό».

-το αν έχει πιο ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ βάζει στην ενδεκάδα του τον τελευταίο καιρό αρκετούς νέους παίκτες και δεν φαίνεται η διαφορά. Πιστεύω ότι την Τετάρτη θα παίξει άλλη ενδεκάδα, δεν θα αγωνιστεί ο Κλάους, αλλά ο Κουλούρης και ο Μπίσεσβαρ. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ έχει διαχειριστεί διαφορετικά το ρόστερ και για παράδειγμα υπάρχουν παίκτες στον Παναθηναϊκό όπως ο Μέστο που δεν έχει πάρει ματς στα πόδια του και δεν έχει ρυθμό. Νομίζω ότι δεν θα παίξει κανένα ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι αυτό το αποτέλεσμα. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στην Αθήνα φέτος αυτός που είδαμε χθες».

-το αν έχει κάποιος εκ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού προβάδισμα για πρόκριση: «Έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει φαβορί. Νομίζω ότι θα γίνουν ανοιχτά παιχνίδια και ότι θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Με την περιπέτεια που περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία τόσο το αποτέλεσμα, αλλά το να δούμε καλό παιχνίδι, να έχουμε καλά γήπεδα σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...