"Δεν μετανιώνω..."

Από paok24.com:Την πεποίθηση του ότι το παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη θα είναι τελείως διαφορετικό από το σημερινό εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Πηγή: paok24.com
"Δεν μετανιώνω..."

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε μία φάση με τον Μπουμάλ που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά στη συνέχεια δώσαμε 2 εύκολα γκολ στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να χαθεί η συγκέντρωση μας. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, στο οποίο δεν μπορούμε να σταθούμε πολύ, γιατί υπάρχει και το παιχνίδι την Τετάρτη. Δεν μετανιώνω για την επιλογή της ενδεκάδας, αυτή έπρεπε να είναι. Έγινε με το σκεπτικό ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν ρυθμό, έρχονται πολλά παιχνίδια και θα τους χρειαστούμε όλους. Περίμενα καλύτερα πράγματα και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, αλλά μέσα από αυτό το κακό παιχνίδι θα μάθουμε αρκετά πράγματα".

Για το αν θα επηρεάσει το σημερινό αποτέλεσμα την ομάδα του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης: "Πρέπει να μας επηρεάσει θετικά, να βγάλουμε εγωισμό και πείσμα, γιατί το ματς της Τετάρτης θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά με 2-0 και μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα".

Για την εικόνα των παικτών του: "Σας είπα είχαμε αρκετά προβλήματα και με τιμωρίες και με κουρασμένους παίκτες. Ξέρω ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα αν έμπαινε ένα παιδί ή δύο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σήμερα υπήρχε πρόβλημα συνοχής σίγουρα, αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει να βγάλω συμπεράσματα".

Διαβάστε ακόμη...