Ψάχνει κυνηγό στήριγμα στον Πρίγιοβιτς

Από metrosport.gr : Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα μέσα Απριλίου και ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά το μεταγραφικό του πλάνο για τη νέα σεζόν
Πηγή: metrosport.gr
Ψάχνει κυνηγό στήριγμα στον Πρίγιοβιτς

Οπως έχουμε εξηγήσει και στις περιπτώσεις άλλων παικτών που ενδιαφέρουν, έτσι και για τον περιφερειακό επιθετικό το μότο των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι ένα: «να πάρουμε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά».

Η απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού απέδειξε και στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να δουλεύει το αγωνιστικό πλάνο για τη νέα μεταγραφική περίοδο. Εκτός από κορυφαία ταλέντα, όμως, ψάχνει και ξένους πρώτης γραμμής.

Η αναζήτηση γίνεται για συγκεκριμένες θέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» μία στην οποία δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα είναι αυτή του περιφερειακού επιθετικού που θα δώσει στήριγμα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και θα ανεβάσει κι άλλο την επιθετική ποιότητα του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες μέρες έχει δοθεί εντολή για να βρεθούν παίκτες με χαρακτηριστικά που θα «κουμπώνουν» στο στυλ παιχνιδιού του Σέρβου φορ και η αναζήτηση γίνεται, πλέον, εντατικά. Ο Λούμπος Μίχελ συλλέγει προτάσεις και το τμήμα σκάουτινγκ περνά από κόσκινο όσες περιπτώσεις κρίνονται ενδιαφέρουσες.

Ειδικότερα, το προφίλ του παίκτη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ -και για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να δώσει αρκετά χρήματα- είναι ενός καλού τεχνίτη, γρήγορου, με έφεση στο σκοράρισμα που θα μπορεί να παίξει και εντός και εκτός περιοχής.

Εάν θέλουμε να περιγράψουμε το στυλ παίκτη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ με ένα παράδειγμα, μάλλον θα καταλήξουμε στον Αραούχο που παίζει στην ΑΕΚ, ο οποίος ως γνωστόν ενδιέφερε τον Δικέφαλο τον περασμένο Ιανουάριο αλλά δεν αποκτήθηκε γιατί η Λας Πάλμας τον έδινε μόνο ως δανεικό και με οψιόν αφοράς ιδιαίτερα υψηλή για τα ελληνικά δεδομένα.

Εντατικά και η έρευνα για τερματοφύλακα

Πριν από λίγες μέρες η «Μ» με αναλυτικό ρεπορτάζ παρουσίασε όλα τα δεδομένα για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης, ωστόσο, όπως επίσης έχει αναφερθεί δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί. Ο ΠΑΟΚ αναζητά και στο εξωτερικό για γκολκίπερ πρώτης γραμμής και, μάλιστα, υπάρχει διάθεση ακόμη και για αγορά πορτιέρε, ακόμη και αν χρειαστεί να δοθεί σε ομάδα που θα έχει τα δικαιώματά του ένα μεγάλο ποσό.

Διαβάστε ακόμη...