Ξανά μαζί Πρέλεβιτς-Κόρφας!

Από inpaok.com:Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα ξανασμίξει με τον Τζον Κόρφα! Μαζί τους θα βρεθούν και αρκετοί ακόμη βετεράνοι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως οι Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Μπαλογιάννης, Τσέκος, Κορωνιός, Σιγάλας, Γαλακτερός, Δημακόπουλος, Λημνιάτης, Κωνσταντινίδης...
Πηγή: inpaok.com
Ξανά μαζί Πρέλεβιτς-Κόρφας!

Αυτή η συνάντηση θα γίνει σε φιλικό αγώνα μπάσκετ με την ονομασία «Τρίποντα Ζωής» μεταξύ των ομάδων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος (στην πλειοψηφία τους θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ!) και του «Αριστοτέλη Σταυρού» που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλβης, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 5:00 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με στόχο την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι και οι φίλαθλοι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη καθαριότητας για τη στήριξη της λειτουργίας του συγκεκριμένου φορέα.

Στον αγώνα συμμετέχουν αγαπημένοι και καταξιωμένοι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές όπως οι Πρέλεβιτς, Κόρφας, Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Κορωνιός, Σιγάλας, Γαλακτερός, Δημακόπουλος, Λημνιάτης, Μπαλογιάννης, Τσέκος, Κωνσταντινίδης, Μπακατσιάς, , Τόλιας, Μποσγανάς, Χρυσανθόπουλος κ.ά.

Διαβάστε ακόμη...