Νωρίτερα η επιστροφή Πρίγιοβιτς!

Από gazzetta.gr:Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει πολλές και βάσιμες ελπίδες να επιστρέψει νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες σε πλήρη αγωνιστική δράση!
Πηγή: gazzetta.gr
Νωρίτερα η επιστροφή Πρίγιοβιτς!

Ο Σέρβος επιθετικός, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι κανονικά στη διάθεση του Ίβιτς για τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε πως ο εγχειρισμένος του ώμος έχει σημειώσει πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη εξέταση.

«Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται μπροστά από το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα αποθεραπείας του κι έχει πιθανότητες να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μυστακίδης στη Μεσημβρία

Την πρώτη του εμφάνιση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας μετά τον τραυματισμό του πραγματοποίησε κι ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του ιατρικού τιμ προκειμένου να επιστρέψει στο γήπεδο πιο δυνατός.

Διαβάστε ακόμη...