Πρωταθλητές στην καρδία μας

Από acpaok.gr : Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος επιβλήθηκε για δεύτερη συνεχή φορά επί του Παναθηναϊκού με 9-7, παίρνοντας το εισιτήριο με 2-0 νίκες για την τετράδα και τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Πρωταθλητές στην καρδία μας

Η ομάδα του Πόλο, η οποία μας έκανε περήφανους με τη φετινή της πορεία, δικαιώνοντας την επιλογή της Διοίκησης και του προπονητή να στηριχτεί σε παιδιά από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, τα οποία με την προσθήκη του «φύλακα-άγγελου» σε όλο το Πρωτάθλημα της εστίας του Δικεφάλου, Φίλιππου Καραμπέτσου, και των δύο ξένων της ομάδας, Σάριτς και Ζάτοβιτς, οι οποίοι εκτός από μεγάλοι αθλητές είναι και εκπληκτικοί χαρακτήρες, κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους της φετινής χρονιάς, μπαίνοντας στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο υπό τις παρούσες συνθήκες ισοδυναμεί με Τίτλο στην καρδιά των ΠΑΟΚτσήδων!

Επιστρέφοντας στο σημερινό αγώνα, ο Δικέφαλος υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει ήδη το 1-0 δύο μέρες πριν στην Αθήνα και ήθελε ακόμη μία νίκη για το 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Δίπλα του, ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τον οποίο έφερε στο γήπεδο η ομάδα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της, χτίζοντας μία σχέση πάθους μεταξύ τους!

Ο ΠΑΟΚ MORRIS, όπως και στο παιχνίδι της Αθήνας, μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο οκτάλεπτο, χάνοντάς το με 1-3, κέρδισε το δεύτερο με 2-1 και έκλεισε το ημίχρονο με συνολικό σκορ 3-4. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-2 το τρίτο οκτάλεπτο (4-6) και από εκεί και πέρα το νεανικό σύνολο του Πάνου Βέργου πήρε μπρος και στο τέταρτο οκτάλεπτο «έπνιξε» τον Παναθηναϊκό με ένα επιμέρους 5-1, και τελικό σκορ 9-7, που του έδωσε την νίκη!

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στην τεράστια απόκρουση του Φίλιππου Καραμπέτσου στο 8-7, που στη συνέχεια μετέτρεψε σε 9-7 ο Τσολακούδης στη λήξη του αγώνα.

Για τον ΠΑΟΚ MORRIS ήταν όλοι διακριθέντες, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Σάριτς με 3 τέρματα.

Τη σκυτάλη πλέον στους συνεχείς αγώνας εναντίον του Παναθηναϊκού, παίρνουν τα κορίτσια του μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ ανδρών, ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν τα χνάρια των παιδιών του πόλο.

ΠΑΟΚ MORRIS– Παναθηναϊκός: 9-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 1-2, 5-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Σαρησάββας 2, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης 1, Νάνος, Παπαποστόλου, Σάριτς 3, Σιώπκας, Μουρατίδης 1, Τσολακούδης 2, Προσινικλής Π.

Διαβάστε ακόμη...