Πολύ σοβαροί στο γήπεδο…

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γλυνιαδάκη εν όψει του αγώνα κόντρα στον Κόροιβο, από το προσωπικό του blog στο site του EΣΑΚΕ.
Πηγή: esake.gr
Πολύ σοβαροί στο γήπεδο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Γεια σας και πάλι,

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δε πήγε καθόλου καλά και σε καμία περίπτωση όπως το σχεδιάσαμε. Ουσιαστικά δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά, οι αυτοματισμοί που είχε του επέτρεψαν να πετύχει εύκολα καλάθια και σε συνδυασμό με τη δική μας κακή άμυνα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που όλοι είδατε...

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Κόροιβο και κοιτάμε μόνο αυτό. Ο Κόροιβος αναζητά απεγνωσμένα μια νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια για να μείνει στην κατηγορία, είναι ξεκάθαρο αυτό και θα έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και για βαθμολογικούς λόγους, γιατί μας ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι, αλλά και επειδή παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ετοιμαστούμε για τη διαδικασία των πλέι οφ ώστε να είμαστε 100% ανταγωνιστικοί. Αυτή τη στιγμή όμως το μυαλό μας δεν είναι στα πλέι οφ, είναι στα επόμενα δυο παιχνίδια που έχουμε γιατί θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όσο το καλύτερο μπορούμε, όσο πιο δυνατά γίνεται. Μετά θα κοιτάξουμε και τα πλέι οφ.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει την ημέρα μπάσκετ με γενική είσοδο 1 ευρώ. Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια και πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουν όλες οι ομάδες. Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ το αποφάσισε. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε και μας ζητηθεί.

Νομίζω πως πρέπει να στοχεύσουμε στις ακαδημίες, και γενικότερα στα παιδιά καθώς είμαστε πρότυπα για εκείνα κι ένας αγώνας τέτοιου επιπέδου αποτελεί υπόδειγμα για αυτά και πρέπει να τους δίνουμε την δυνατότητα να έρχονται στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...