Για αυτό πήρε τον Λημνιό!

Από inpaok.gr: Η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον Δικέφαλο, ένα θέμα που αποκάλυψε εδώ και αρκετό καιρό το INPAOK θα μπορούσε να είχε γίνει πριν κάποια χρόνια. Κάποια πράγματα όμως είναι να γίνουν στην… ώρα τους και μπορεί το «φλερτ» να κρατάει από το 2012,  όμως τελικά το τελικό «ραντεβού», που οδήγησε σε… σχέση ήταν γραφτό να συμβεί φέτος.
Πηγή: inpaok.gr
Για αυτό πήρε τον Λημνιό!

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε τον νεαρό Βολιώτη από τότε που αυτός ήταν παιδί. Σε ηλικία 14 ετών σε ένα τουρνουά στην Αθήνα ο μικρός εντυπωσίασε τους τότε ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων».  Ο Ατρόμητος μόλις τον είχε αποκτήσει απο τη Νίκη Βόλου. Ο απεσταλμένος του ΠΑΟΚ τον σημείωσε στο μπλοκάκι του,αλλά πιθανότητα μεταγραφής δεν περνούσε απο το μυαλό  κανενός. Αυτό διότι εκείνο τον καιρό η ΠΑΕ, πάλευε με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της και το ταμείο ήταν… μείον. Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον Δικέφαλο αρκετούς μήνες μετά…

Μία χρονιά μετά, δηλαδή το 2013, ο πιτσιρικάς με το περίσσιο ταλέντο,  πήγε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου και με  εισήγηση, του τότε προπονητή του Γιώργου Παράσχου,  υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στα 16 του ο Λημνιός έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος (25/10/2014 Ατρόμητος-Εργοτέλης).

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ποτέ να τον παρακολουθεί. Με τον καιρό μάλιστα, οι ιθύνοντες των ασπρόμαυρων αποκτούσαν μεγαλύτερη γνώση για το ταλέντο του. Την αμέσως επόμενη χρονιά ο Λημνιός έπαιξε σε 14 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Φέτος πρωταγωνιστεί μετρώντας 29 συμμετοχές.

Τι είδαν όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου στον Λημνιό και κινήθηκαν για την μεταγραφή; Ποια τα ποδοσφαιρικά κριτήρια με τα οποία προχώρησαν σε αυτή την επένδυση;

Στον Δικέφαλο οι άνθρωποι που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την κίνηση, είναι κυρίως εντυπωσιασμένοι με την ταχύτητα και την ευκινησία του, ενώ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την τεχνική του κατάρτιση.  Στον ΠΑΟΚ  βέβαια τονίζουνπως ο Λημνιός χρειάζεται περισσότερη δουλειά,κυρίως τακτικά, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία του. Οι ιθύνοντες της ομάδας γνωρίζουν πως ο Λημνιός δεν είναι έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει και πως θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και δουλειά στην νοοτροπία όπως αρκετοί παίκτες της ηλικίας του.

Στην Μικράς Ασίας όμως είναι πεπεισμένοι πως με σωστή καθοδήγηση, τα χρήματα της επένδυσης, μπορούν να πιάσουν τόπο, για έναν παίκτη που ξέρει καλά τη θέση. Άλλωστε πολλούς εξτρέμ και μάλιστα καλούς και τόσο γρήγορους, δεν βγάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...